UŠLA U RADNJU POLOVNE ODEĆE I KUPILA VENČANICU ZA 2.000 DINARA! Pohvalila se na FB i svi u ŠOKU kad im je otkrila PRAVU ISTINU
Foto: Profimedia

samo joj se svidela

UŠLA U RADNJU POLOVNE ODEĆE I KUPILA VENČANICU ZA 2.000 DINARA! Pohvalila se na FB i svi u ŠOKU kad im je otkrila PRAVU ISTINU

Žena -

Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' venčanicu. Sliku je postavila je na Fejsbuku, ali sve je iznenadila činjenica da ta žena nema ni verenika.

Ona se, naime. pohvalila da je pronašla haljine u antikvarnici polovne odeće, za 20 dolara. Kada su joj ljudi počeli da čestitaju na venčaju, otkrila je kako se ona zapravo ne udaje, već je kupila haljinu kako bi bila spremna.

foto: Printscreen/Facebook

Fotografiju venčanice podelila je u Fejsbuk grupi 'That's It, I'm Wedding Shaming'. Objasnila je kako nije mogla da odoli kada je pronašla ovu venčanicu po tako niskoj ceni i da se takva prilika ne propušta.

"Danas sam pronašla svoju buduću vjenčanicu. Zaljubila sam se u ovu haljinu i nisam je mogla a da je ne kupim. Bila je samo 20 dolara i savršeno mi pristaje", napilala je, a onda su usledila čestitanja.

"Hvala svima na lepim željama! Ja se ne udajem još, ali znate...jednog dana hoću", objasnila je.

Žena nije otkrila je li u vezi ili je slobodna, a nekima je bilo neobično to što je kupila venčanicu, a nije ni verena. "Pitam se zašto kupovati venčanicu kada venčanja nema?','Ovako ćeš samo uplašiti potencijalnog partnera", samo su neki od konetntara.

foto: Printscreen/Facebook

kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track