MAJKA OTKRILA KAKO ŠTEDI! DOMAĆICE JOJ ZAHVALJUJU: Napravila je 17 ručkova i 6 užina, a imala je samo JEDNO PILE!
Foto: Profimedia

TRIK

MAJKA OTKRILA KAKO ŠTEDI! DOMAĆICE JOJ ZAHVALJUJU: Napravila je 17 ručkova i 6 užina, a imala je samo JEDNO PILE!

Žena -

Jedna mama je na Fejsbuk stranici gde se pravi hrana za jedan dolar otkrila kako je uspela od samo jednog pileta da napravi čak 17 glavnih obroka i 6 užina!

Uz još malo povrća, pripremila je supe, pite, variva...

"Prvo smo jeli punjenu pečenu piletinu, pečeni krompir, šargarepu, kupus, karfiol, tikvice, mladi luk i umak. To su bile tri porcije", počela je da nabraja.

foto: Profimedia

"Potom smo ostatke hladnog mesa narezali i jeli s pire krompirom i kiselim krastavcima. To su bila dva obroka. Onda sam napravila pitu s piletinom i pečurkama, koju smo jeli s graškom, karfiolom, artičokom i tikvicom. Bile su to četiri porcije", nastavila je.

"Za ručak smo pojeli sendviče s piletinom. Od kostiju sam skuvala temeljac i napravila četiri porcije supe od polovine temeljca, a od druge polovine sam napravila još četiri porcije variva s piletinom i graškom. Od preostalog mesa pripremila sam osam uštipaka spremnih za zamrzivač”, zaključila je snalažljiva mama i priložila fotografiju.

Napomenula je kako sve povrće nije morala kupovati jer ponešto od toga imaju u vrtu - tikvice, mladi luk, grašak i artičoke. Najvažniji podatak ipak nije otkrila - koliko ima članova porodice. Žene okupljene u spomenutoj grupi na bile su oduševljene. Neke su čak ovoj mami predložile da snima videa o tome kako priprema štedljiva jela i objavljuje ih.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track