NEDELJNO POPIJU 36 L MLEKA, POJEDU 72 JAJETA, 30 BATAKA! Imaju 16 dece, a sad pokazali kako izgleda kad svi sednu za RUČAK
Foto: Pritnscreen

snalaze se

NEDELJNO POPIJU 36 L MLEKA, POJEDU 72 JAJETA, 30 BATAKA! Imaju 16 dece, a sad pokazali kako izgleda kad svi sednu za RUČAK

Žena -

Dženi i Rej Bonel su jedna od najbrojnih porodica u Australiji, imaju šesnaestoro dece, a detalji njihove svakodnevnice mogu se videti na Instagramu.

Deca Dženi i Reja Bonela imaju od pet do 30 godina, a mama je nedavno na Instagram profilu "Bonel porodica" prikazala kako izgleda njihov ručak.

Na slici se vidi kako deca sede na podu odakle uzimaju posluženi pomfrit i umak. Brzo rešenje bez pranja tanjira nekad je i neizbežno kada imate 16 dece, ali se nadamo da ovo jelo nije svakog dana na meniju mada na profilu vidimo da su im prženi krompirići među omiljenom hranom.

Mama Dženi se trudi da deci priprema zdraviju hranu, a uvek su u pitanju ogromne količine.

Kada je u pitanju ishrana ove velike porodice, oni na nedeljnom nivou kupuju 36 litara mleka, pojedu 72 jajeta, 30 pilećih bataka, desetak pogača i 24 kiflice. U proseku na nedeljnom nivou troše više od 30.000 dinara za kupovinu hrane.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track