VENČANICA KAO DA JE PRAVLJENA DEČJIM MAKAZAMA, A TEK KAKAV JE BUKET: Mlada objavila fotku, ali nije očekivala LINČ na mrežama!
Foto: Profimedia

neverovatni komentari

VENČANICA KAO DA JE PRAVLJENA DEČJIM MAKAZAMA, A TEK KAKAV JE BUKET: Mlada objavila fotku, ali nije očekivala LINČ na mrežama!

Žena -

Jedna mlada već nekoliko dana doživljava svojevrsni linč na Fejsbuku.

Naime, fotografija njene venčanice je objavljena u australijskoj FB grupi koja se grubo šali sa nedostacima haljina ili nekim ne tako normalnim ponašanjem vezanim za najlepši dan svake žene.

Srećom, na slici se ne vidi njeno lice već samo venčanica oko koje je i nastala sva ova zbrka. Na slici se vidi nekoliko nijansi boje njene kože i razlika između lica, vrata i ostalih delova tela. Komentari su bili brutalni od toga da je to neuspešno potamnjivanje tena, da je katastrofa i da treba da je bude sramota što se takva pojavila na sopstvenom venčanju, do toga da su je vređali što venčanica izgleda kao da je pravljena dečijim makazama.

Nevesta, Haljina
foto: Printscreen/Facebook

Posle venčanice, na red je došao buket. Nisu ni njega poštedeli, upoređujući sa cvećem sa pijace i vređajući njen izbor jer bršljan ili puzavica nisu najbolji izbor za svadbeni buket.

Međutim, svi ti komentari su bili prenaglašeni i neko od korisnika grupe je izneo mišljenje da je ta mrežica iznad grudi zapravo deo haljine i pomaže haljini da ne spadne i da drži dekolte. Takvi su, nažalost bili u manjini. Bilo je mnogo više zajedljivih komentara, a fotografija je za nekoliko dana sakupila preko 1.000 lajkova.

Bonus video:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track