Najnovije vesti

OTAC IM JE SVIMA ZA BOŽIĆ POKLONIO DNK TEST: Kad su mi stigli rezultati, to je SRUŠILO našu porodicu u SEKUNDI, još sam u ŠOKU
Foto: Printscreen

svi su u neverici

OTAC IM JE SVIMA ZA BOŽIĆ POKLONIO DNK TEST: Kad su mi stigli rezultati, to je SRUŠILO našu porodicu u SEKUNDI, još sam u ŠOKU

Žena

Sve češće korisnici društvenih mreža dele svoja životna iskustva pa i lične tragedije ili mračne porodične tajne. I blogerka Ket Mekdonald je podlegla tim trendom pa je nedavno podelila na društvenoj mreži šokantno otkriće koje preti da razruši njenu porodicu.

Ket Mekdonald
foto: Printscreen

Naime, ona je ispričala da je dobila od oca božićni poklon koji je promenio svima život iz korena. On je celoj porodici poklonio DNK test koji između ostalog otkriva i etničke grupe i geografske regione iz kojih potičete.

Nakon što je Ket uradila test ispostavilo se da je 75 odsto Norvežanka, te da je ostatak porekla nemačko i britansko, a da od irskog nema ni traga.

"Ceo život sam se predstavljala kao Irkinja, jer se prezivam Mekdonald i kosa mi je prokleto svetlocrvena", rekla je i dodala da je nazvala oca i rekla mu: "Pogodi šta? Ja uopšte nisam Irkinja".

Ket Mekdonald
foto: Printscreen

Na naknadnom testiranju ispostavilo se da ona ima 100-procentno DNK podudaranje sa jednim muškarcem, ali da to nije njen otac.

"Odmah sam kontaktirala mamu i dve tetke, i svi, uključujući i moju majku, bili su potrešeni i šokirani, ali čak i moj otac je prepoznao to ime", rekla je ova blogerka i dodala da je reč o starom porodičnom prijatelju.

"Želim da kažem da sam zahvalan na životu koji su mi pružili roditelji, ali mirišem s*anje sada", kazala je, pa istakla da je proguglala tog čoveka i da je on milijarder i direktor jedne kompanije.

Dodala je i kako je odbio da se nađe sa njom nakon što je čuo kako se zove. Na kraju sapunice rekla je da planira da istraži detaljno celu priču, te da dođe do istine.

Ket Mekdonald
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...