ŽENE JOJ APLAUDIRAJU: Prestala je da se farba i sada ponosno nosi SEDU kosu! Izgleda odlično, a kosa joj puca od zdravlja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

svaka čast

ŽENE JOJ APLAUDIRAJU: Prestala je da se farba i sada ponosno nosi SEDU kosu! Izgleda odlično, a kosa joj puca od zdravlja! (FOTO)

Žena -

Džuli je krenula putem koji bi malo žena izabrale. Rešila je da oporavi kosu i prestala je da se farba. Transformaciju je počela u martu 2019. godine i još uvek nije završila ono što je naumila.

- Donela sam odluku da pustim svoju sedu kosu jer boja ionako nije htela lepo da prione kada sam se farbala. Jedino rešenje je bilo da prekrijem izrastak ako bih se ofarbala u neku tamniju nijansu. - rekla je Džuli.

Najteže joj palo što je svake dve nedelje morala da farba izrastak, ali kada je videla svoju prirodnu boju kose posle 30 godina, shvatila je da joj se ta bela boja sviđa.

Džuli sada ponosno novi svoju platinastu boju kose, koju mnoge devojke žele i plaćaju frizerima mnogo para da bi imale baš takvu nijansu.

Ova hrabra žena je navela da je imala suvo teme i da je koža baš bolela, ali to pripisuje konstantnom farbanju kose. Iz ove perspektive, nije joj žao što je pustila prirodnu boju da izraste jer joj je kosa sada najzdravija ikad.

Ako želite da putite prirodnu boju da vam izraste, uložite u filtrirajući tuš jer on pomaže u čišćenju svih prljavih materija, kao i minerala koji negativno utiču na kosu. Preporučuje se i korišćenje jabukovog sirćeta za ispiranje da bi se zadržao svetlo-beli pigment.

Džuli je ova transformacija teško pala, ali je dobila mnogo podrške.

- Rešila sam da podelim svoju transformaciju na Instagramu i to mi je pomoglo da savladam teške trenutke kroz koje sam prolazila. - objasnila je Džuli.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/Allure)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track