ŠPIJUNIRAO SAM ŽENU, NIJE NI ZNALA ZA KAMERU: Mužu nije bilo dobro kad je video šta se dešava kad on nije kod kuće!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ŠPIJUNIRAO SAM ŽENU, NIJE NI ZNALA ZA KAMERU: Mužu nije bilo dobro kad je video šta se dešava kad on nije kod kuće!

Žena -

Anonimni muškarac podelio je sa svima svoju ispovest. On je, kako kaže, slučajno uključio kameru koja snima dnevnu sobu, ali mu se nije dopalo kada je video svoju suprugu.

Naime, njegova žena sedela je i gledala u tablet, dok su se deca tukla i svađala. Muškarac je zaključio da ona nosi slušalice koje ublažavaju buku.

muškarac, suze, plakanje, plače, tužan
foto: Profimedia

"Bio sam zabrinut i odlučio sam da razgovaram sa njom kada uveče dođem kući, a onda sam popodne ponovo pogledao na kameri šta rade i opet sam bio bez teksta. Naša deca jela su smrznute štapiće sa s irom iz frižidera, dok je ona pričala sa nekim preko video poziva i dalje imala slušalice protiv buke. To je bilo tako bizarno i neočekivano, i nateralo me je da pogledam i starije snimke. I na njima sam video da stalno nosi slušalice i da praktično izbegava našu decu", ispričao je otac.

Par, Svađa, Emocije, Laganje
foto: Profimedia

"Kada je došao kući, hteo je da razgovara sa suprugom o njenom ponašanju, a kada joj je pomenuo šta je video, ona je pobesnela. Bila je ljuta što sam gledao snimke i rekla mi da ne treba to da radim. Nije uopšte htela da razgovaramo kao dve odrasle osobe", napisao je otac.

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track