TRIK ZA NANOŠENJE SENKE KOJI JE ZALUDEO SVET! Devojka uzela kašičicu u ruke, a onda je sve postalo LAKO: Rezultat je FASCINANTAN!
Foto: Profimedia

PODJEDNAKO

TRIK ZA NANOŠENJE SENKE KOJI JE ZALUDEO SVET! Devojka uzela kašičicu u ruke, a onda je sve postalo LAKO: Rezultat je FASCINANTAN!

Žena -

Mnogim devojkama i ženama se bar jednom desilo da neravnomerno nanesu senku na oba očna kapka. Iako nam se savršena linija u senčenju kapaka na prvi pogled može učiniti kao nemoguća misija, izgleda da postoje praktični trikovi koji će nam olakšati život.

Šminka, Senka, Crvena senka
foto: Profimedia

Naime, na društveoj mreži Tik Tok je isplivao video snimak koji je zaludeo svet. Devojka je uz pomoć kašičice uspela podjednako da nanese senku na oba očna kapka.

Ona je postavila kafenu kašičicu na kapak, a onda počela četkicom da nanosi senku. Rezultat je fascinantan, a mnogim devojkama i ženama će ovaj tutorijal pomoći u nanošenju senke.

@style

Doing my eye makeup with a SPOON! Crazy makeup hack you need to try! ?? @kirsty.belle ##fyp ##foryoupage ##foryou ##makeup ##makeuphack ##makeuptutorial

♬ Wale - Lotus Flower Bomb (feat. Miguel) - royce?

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track