ON OTPUŠAVA ODVODE KAO NIKO: Njemu se najviše veruje kada se zapuše kada, sudopera i drugi slivnici!
Foto: Promo

ON OTPUŠAVA ODVODE KAO NIKO: Njemu se najviše veruje kada se zapuše kada, sudopera i drugi slivnici!

Žena -

Problem zapušenog slivnika je nešto što stvara više neprilika: voda se izliva svuda okolo, a neprijatan miris se širi po celom stanu/kući. No, ovo vam se previše često dešava da biste svaki put zvali vodoinstalatera. Šta da uradite? Pogledajte OVDE!

Znamo da skoro da nema tog proizvoda koje niste probali kako biste rešili ovaj problem, ali postoji jedno super sredstvo koje razlaže nečistoće na toliko sitne čestice da one odlaze sa vodom sipanom za njim bez zapušenja i drugih neželjenih pojava. Njegovo ime je TERMINATOR prah! Toliko je efikasan da ćete sa njim otpušiti postojeća zapušenja, a nakon toga ćete moći da održavate slivnike njim i sprečite da do toga uopšte dođe.

Za jedno korišćenje dovoljan je jedan čep, što je oko 40 grama! A jedna bočica ima 268g! OVDE se u pakovanju za samo 1.490 rsd dobijaju čak 2 bočice, a po istoj ceni možete poručiti i telefonom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Ono što je vrlo važno naglasiti jeste da ovaj prah čisti cevi, ali ih ne oštećuje svojom jačinom.

Podjednako lako rešava odvode od prljavština poput nagomilanih kozmetičkih proizvoda, opale kose, kamenca, ostataka hrane i drugih nečistoća.

***Ne propustite ovu jedinstvenu priliku – poručite po super ceni prah za odvode OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar
foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track