OTKRIVENA GREŠKA KOJU MLADE NAJČEŠĆE PRAVE NA VENČANJU! Organizatorka venčanja priznala: Naježim se kada se desi takva stvar!
Foto: Profimedia

ko bi se setio

OTKRIVENA GREŠKA KOJU MLADE NAJČEŠĆE PRAVE NA VENČANJU! Organizatorka venčanja priznala: Naježim se kada se desi takva stvar!

Žena -

Organizatorka venčanja Kler je otkrila u svom TikTok videu najveću grešku koju mlade prave.

Kler na toj društvenoj mreži redovno deli praktične savete i trikove za venčanja. Ovoga puta u video snimku koji je pregledan preko 15.400.000 puta, otkrila je da mnoge mlade često zaborave da daju svoj buket kumi ili deveruši tokom ceremonije venčanja.

“Ne mogu da verujem da nismo razgovarali o ovome, jer svaki put se naježim kad se to dogodi”, rekla je.

mlada, venčanje, mladoženja, svadba, venčanica
foto: Profimedia

“Mlade, ne zaboravite da date svoj buket kumi kad dođete do oltara. A ako kojim slučajem to zaborave, kume – nežno im uzmite buket iz ruke. Jer u suprotnom, tokom ceremonije ostaje sa buketom u rukama i ne može držati mladoženju za ruke”, objasnila je Kler.

Njen video otkako je objavljen dobio je više od 2.100.000 lajkova i 6.000 komentara oduševljenih pratilaca.

“Biću deveruša na venčanju mojih roditelja sledeće godine, pa hvala!”, “Upravo sam to učinila na svom prvom venčanju. U moju obranu, niko mi nije rekao da to treba da uradim, ali na kraju sam to shvatila”, “Tako je. A treba joj ga vratiti kad se obred završi”, samo su neki od komentara.

@gritandgraceeventsco

#ShaveItOff I literally can’t believe we haven’t talked about this one yet ? #weddingtiktok #weddingplanner #viral #QuickerPickerRapper #bride

♬ Grammarg - BLVKSHP

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

01:39

Svadbe bez prvog plesa, zdravice i rukovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track