Najnovije vesti

NAJLEPŠE PLAŽE CRVENOG MORA: Zaliv u Makadiju nudi sjajan hotel koji do sad niste sigurno posetili
Foto: Promo

NAJLEPŠE PLAŽE CRVENOG MORA: Zaliv u Makadiju nudi sjajan hotel koji do sad niste sigurno posetili

Žena

Ukoliko je vaš izbor za putovanje Egipat, ove godine vam sa velikim zadovoljstvom donosimo jedan novitet. Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4*+ do sada nije bio u ponudi na našem tržištu, a predstavlja odličan izbor za sve one kojima je jako važna lepa, peščana plaža, duga par stotina metara. Posebna čar plaže ovog hotela ogleda se u malim koralnim sprudovima na kojima živi morski svet veselih boja, atraktivan za posetioce, ali koji ne ometa uživanje u plivanju i kupanju.

1atravel
foto: Promo

Kao što mu i ime govori, Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4*+ , hotel ima više delova, od kojih je jedan namenjen samo odraslima, gde je smeštaj koncipiran u vilama koje imaju svoj privatni izlaz na zajednički bazen, dovoljno intiman za jutarnje razbuđivanje ili noćno kupanje uz lagani koktel. Gostima koji odsednu u ovom delu sa vilama, koje su nanizane u kaskadama, a neke imaju i božanstven pogled na more, omogućeno je neograničeno i apsolutno korišćenje svih hotelskih sadržaja. Osim toga, samo za goste vila, postoji i manji a la carte restoran na terasi, za doručak i večeru, dok ručak mogu koristiti na plaži, u Beach klubu. Svakako, gosti vila su dobrodošli i u svim drugim, pa tako i u glavnom restoranu.

1atravel
foto: Promo

Nemojte da vas zastraši luksuz prethodnih informacija. Ovaj hotel je jednostavno „više u jednom“, pa osim vila, ima i deo koji je idealan izbor za porodični odmor. Beach resort je deo hotela Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4*+ gde su gostima na raspolaganju standardne, superior i porodične sobe. Kao što je već pomenuto, plaža je peščana, duga 900m. Idealna je za odmor, igru na plaži i porodično druženje. Osim igre u moru i na pesku, najmlađima je na raspolaganju igralište na otvorenom i dečiji klub.

1atravel
foto: Promo

Usluga u hotelu je (Premium) All Inclusive i teško da će vam promaći koliko su svi raspoloženi da pomognu, nasmejani i ljubazni. Svi restorani nude odličan izbor ukusnih jela, u kojima će posebno uživati ljubitelji arapske i internacionalne kuhinje. U zavisnosti od izbora smeštaja i usluge, tu su i a la carte restorani i brojni barovi kraj bazena, na plaži, u bašti hotela…

1atravel
foto: Promo

Uživaćete u šetnji raskošnim baštama hotela Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4*+ , ništa manje nego u kupanju u nekom bazena, a da i ne spominjemo koliko će vas osvežiti i napuniti vam baterije i sam pogled na plažu i more Makadi Beja , a posle nekoliko dana plivanja i kupanja među šarenim ribicama i koralim, bićete potpuno nova osoba.

1atravel
foto: Promo

U ponudi naše agencije, nalaze se i brojni drugi hoteli u Egiptu , ali i na Antalijskoj i Egejskoj obali Turske. Za sva dodatna pitanja na koja ne možete da pronađete odgovore na našem sajtu , možete nas kontaktirati putem call centra 011 655 78 00.

1atravel
foto: Promo

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green . Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...