DEVOJKA PROVALILA DA JE DEČKO VARA I RASKRINKALA GA: Rekao joj da ide na večeru sa društvom, pa je iskoristila GENIJALAN TRIK!
Foto: Printscreen/Tik Tok

PODELILA METODU SA SVIMA

DEVOJKA PROVALILA DA JE DEČKO VARA I RASKRINKALA GA: Rekao joj da ide na večeru sa društvom, pa je iskoristila GENIJALAN TRIK!

Žena -

Devojka Feliša Burzota tvrdi da je svog dečka uhvatila u preljubi nakon što je smislila genijalan plan kojim je potvrdila svoje sumnje.

Korisnica TikToka ispričala je kako je njen muškarac tog dana planirao da večera sa svojim prijateljima, ali ona je imala "predosećaj" da se tu događa nešto više.

Znajući gde njen dečko večera, Feliša je nazvala restoran i pretvarala se da mu dogovara zabavu iznenađenja. Preko telefona je pitala da li je njen dragi već tu, te jesu li stigli njegovi prijatelji ili ženska osoba, odnosno sestra. Njen plan je savršeno funkcionisao jer je član osoblja naseo na trik rekavši da je dotični gospodin u restoranu sa - ženom.

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single?

♬ original sound - Felicia?

Burzota je zahvalila na informaciji, prekinula poziv i shvatila da su njene sumnje u partnerovu neveru tačne. Njen video je pogledalo gotovo 5.000.000 ljudi, a gotovo svi su tražili da ispriča šta se dalje događalo pa ih je snimila još nekoliko.

Feliša je tako otkrila i kako je pronašla veštačku trepavicu u krevetu svog dečka sledećega dana, a znala je da nije njena jer ona nosi ekstenzije. Kada je zvala restoran, nije bila u gradu, ali čim se vratila, otišla je k njemu i suočila ga s istinom. Prekinuli su vezu, a ona kaže kako se sada oseća bolje nego ikad.

@feliciaburzotta

Reply to @thelinesonitachisface explained even more!!!

♬ original sound - Felicia?

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

00:12

PEVAČEVA DEVOJKA UGRADILA SILIKONE! Tiktokerka Una (20) pozdravila se sa malim grudima: UMRLE SU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja