OTAC TRAŽI OD DADILJE (19) 1.700 €, A SVE ZBOG GREŠKE NJEGOVE ĆERKICE: Tatu posle privatne ispovesti napali svi na internetu!
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

ISPRIČAO PORODIČNU DRAMU

OTAC TRAŽI OD DADILJE (19) 1.700 €, A SVE ZBOG GREŠKE NJEGOVE ĆERKICE: Tatu posle privatne ispovesti napali svi na internetu!

Žena -

Jednog su tatu nedavno na forumu napali korisnici interneta, nakon što im se požalio na štetu koju je napravila njegova trogodišnja kćerka.

Malena je navodno oštetila jednu od njegovih gitara, a nezgoda se dogodila dok ju je čuvala dadilja (19), pa on sad od nje traži oko 1.700 evra za novu gitaru.

Muškarac na forumu piše i kako su supruga i on više puta za čuvanje dece zvali istu devojku kojom su bili zadovoljni jer je s decom radila sve kako bi joj rekli i jer je uvek poštovala njihova pravila. No, dok je jedan dan dadilja čuvala njegovu trogodišnju kćerku, malena je oštetila jednu od njegovih gitara koje su stajale u podrumu.

otac, ćerka, otac i ćerka
foto: Shutterstock

Njegovo je objašnjenje da je dadilja očito morala hitno da obavi neki razgovor, pa je devojčicu ostavila u sobi dok obavi razgovor.

- Iz nekog je razloga odlučila da priča u dvorištu, a njeno je obrazloženje bilo da je poziv bio privatan i da nije želela da je dete sluša - ispričao je ovaj tata koji tvrdi da se za to vreme njegova trogodišnja kćerka popela na sofu, s nje preskočila dečju ogradicu i stepenicama se spustila do podruma, gde je jednu od gitara srušila sa zida.

Ona mu sada, kako kaže, nudi samo da mu u zamenu neko vreme besplatno čuva decu.

- Ti si debil! - napisao mu je jedan korisnik bez mnogo zadrške i dodao da je gitaru devojčica mogla oštetiti i da je on bio sam s decom.

gitara, pojačalo, muzička oprema
foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

00:15

JOVANA JOCIĆ IZGLEDA KAO TOP MODEL: Žena pevača pokazala telo u kupaćem, obline u prvom PLANU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track