KREĆE SEZONA KOMARACA: Evo kako da se na vreme pripremite, a da ne koristite nikakve hemikalije!
Foto: Promo

KREĆE SEZONA KOMARACA: Evo kako da se na vreme pripremite, a da ne koristite nikakve hemikalije!

Žena -

Jeste li primetili da je invazija komaraca i drugih bubica već krenula? Taman ste se obradovali sedenju na terasi/u dvorištu s obzirom na prijatne temperature, ali ste već prvo veče završili sa ubodima komaraca po rukama i nesnosnim svrabom. Ne dozvolite im da vam upropaste uživanje – pogledajte OVDE šta da uradite!

Nema potrebe da koristte kojekakve preparate prepune supstanci štetnih za vašu kožu i respiratorne organe. Postoji zdraviji način da ih eliminišete – UV lampom protiv komaraca! Ovo je jedinstvena lampa koja povrh svega izgleda i dekorativno. Na sredini je krug koji svetli ultraljubičastom svetlošću koja privlači insekte. Ali, taj krug je začaran – on usisava komarce i oni zauvek bivaju zarobljeni (zapravo, ostaju u lampi dok ih ne prospete, a tad im pomoći više nema).

uv lampa
foto: Promo

Sigurno se pitate koliko li je bučan taj „usisivač“. Ni malo! Ni trenutka vam neće smetati bilo kakva buka, a radiće vrlo efikasno. Svi komarci završavaju u donjem delu lampe koji se, kada se napuni, lako odvrće, prosipa i pere. Lampa može da se koristi i napolju i u zatvorenom prostoru.

Ne, ona ne košta čitavo bogatstvo. Zapravo, OVDE se sada prodaje i po ultrasniženoj ceni (a možete i da je poručite na 011/6 888 999).

https://www.youtube.com/watch?v=2F1NBQuXRjI

Sjajno je imati je kada želite da sedite napolju i ono što je izdvaja od drugih lampi ovog tipa jeste činjenica da niste vezani za utičnicu. Kako? Zato što radi preko USB kabla, pa je možete uključiti čak i preko telefona ili laptopa ako, recimo, želite da je ponesete na neko uživanje u prirodi. A nije ni teška ni velika, što je takođe olakšavajuća okolnost.

Super je imati je leti kada tokom noći držite prozore otvorene, jer će vas spasti nemirnog sna izazvanog ujedima bubica.

Nema ograničen rok trajanja niti filtere koji zahtevaju da ih stalno menjate i za to izdvajate dodatni novac.

OVDE se sada prodaje i po sniženoj ceni od 1.190 rsd, a možete i da je poručite na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track