SPRŽILA JE LICE I OSLEPELA ZBOG SAVETA Htela je da se oslobodi AKNI pa se totalno UNAKAZILA i završila u bolnici UZNEMIRUJUĆI FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

loše je prošla

SPRŽILA JE LICE I OSLEPELA ZBOG SAVETA Htela je da se oslobodi AKNI pa se totalno UNAKAZILA i završila u bolnici UZNEMIRUJUĆI FOTO

Žena -

Tili Vitfeld je zvezda australijskog "Velikog brata". Međutim, njeno lice je prekriveno ranama i ožiljcima i potpuno je uništeno.

Postavili su joj pitanje šta joj se desilo, a ona je objasnila da je isprobala jedan savet za lepotu sa TikToka i da je hitno završila u bolnici.

Naime, kako je na licu imala nekoliko ožiljaka od akni, htela je da ih ukloni, pa je na mrežama pokušala da pronađe savete kako da to i učini. Onda je pronašla jednu devojku koja na TikToku objašnjava kako sve nepravilnosti na koži možete da rešite akupukturom koju radite kući.

Tili je isprobala taj savet, ali je samo pola sata posle toga završila u bolnici sa privremenim gubtikom vida zbog ogromnog otoka i infekcije.

"Lice mi nikada nije bilo tako crveno i upaljeno", ispričala je Tili i upozorila sve da nikako ne isprobavaju slične "uradi sama" bjuti savete sa mreža.

"Nemojte da slušate savete u kojima se preporučuje da kod kuće uradite nešto što bi trebalo da se rade stručnjaci i lekari", rekla je Tili.

(Kurir.rs/A.M.News.com)

Bonus video:

00:22

KUKALA DA NEMA GDE DA SPAVA, NI ŠTA DA JEDE: Tara Simov se po gradu voza u SKUPIM kolima, a svi se pitaju odakle joj pare za USNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja