ISPOVEST DRUGARICE UŽASNE MLADE: Htela je po svaku cenu da ima venčanicu iz snova, završila je u DRONJCIMA, a evo i zbog čega!
Foto: Profimedia

NEHUMAN GEST

ISPOVEST DRUGARICE UŽASNE MLADE: Htela je po svaku cenu da ima venčanicu iz snova, završila je u DRONJCIMA, a evo i zbog čega!

Žena -

Korisnica interneta detaljno je objasnila šta se dogodilo između nje, njene "prijateljice" Pet, koju je opisala kao "oličenje popustljive majke" i kako je nevesta na kraju izgledala poput prosjaka na svom venčanju, a nakon krađe venčanice od siromašne žene.

Pet (poznata i kao nevesta) grozno je ljudsko biće iz puno razloga te je napokon na kraju postala žrtva vlastite pohlepe. Pet je želela da obnovi svoje zavete i na kraju je ukrala haljinu od siromašne žene, samo da bi joj se zajednica osvetila.

venčanje, venčanica, mlada
foto: Profimedia

Nevesta, majka petero dece, uvukla je u život ove korisnice koja priča ispovest i život njenog supruga, pokazujući koliko je imala pravo i koliko je malo brinula o tuđim granicama. Lopovluk je nešto drugo u čemu je neverovatno vešta. Ukrala je skupe božićne poklone za siromašnu decu kako bi ih dala vlastitoj deci, stalno maltretirala lokalnu zajednicu, branila ćerku koja je ukrala važno nasledstvo ćerki žene koja je napisala post te je učinila puno drugih stvari za koje bi svaka pojedinačno trebalo da bude duga objava na društvenim mrežama.

mlada, venčanje, mladoženja, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Međutim, vrhunac bahatosti došao je kad je Pet odlučila da obnovi svoje zavete sa suprugom Hankom. Pet je bila uključena u zadrugu koja vodi inicijativu prikupljanja venčanica i haljina za maturu, koja ženama omogućuje lak i jeftin pristup odeći za važne dane. Nešto kao dobrotvorna organizacija za žene koje ne mogu da priušte skupe komade.

Pet je bacila oko na određenu haljinu. A činjenica da je rezervisana za nekoga drugog nije je sprečila da ženi pošalje pogrešnu narudžbu i zatraži pravu haljinu za sebe. Međutim, žena koja je napisala post i njen prijatelj, koji su na čelu ove zadruge, u poslednji su trenutak sabotirali Petinu haljinu. Panično, nevesta ih je zamolila za bilo koju dostupnu haljinu - i dobila je najružniju, najveću haljinu koju je dvoac mogao da nađe. Nakon što se potpuno osramotila, Pet više nikad nije bila ista i njene su manipulacije polako propadale.

žena, mlada, suze
foto: Profimedia

Kurir.rs/miss7

Bonus video:

00:18

OPA! IZNENADNO VENČANJE? Kija sva u BELOM OTKRILA sve o Gospodinu PRAVOM! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track