Najnovije vesti

AROMA DIFUZER: Pogledajte zašto je tako popularan i zbog čega ga treba imati!
Foto: Promo

AROMA DIFUZER: Pogledajte zašto je tako popularan i zbog čega ga treba imati!

Žena

 

 

Poslednjih nekoliko godina aroma difuzer je postao izuzetno popularan. Ima raznih oblika, raznih veličina, a da li ste znali čemu on zapravo služi?

Suv vazduh je vazduh u kome se zadržavaju bakterije, virusi. To izaziva kijanje, kašalj, bol u grlu. Kako se vazduh najviše isuši tokom noći jer se tada ne otvaraju prozori, može se desiti da se probudite sa peckanjem u grlu, sa zapušenim nosem. Tu na snagu stupa AROMA DIFUZER!

Aroma difuzer je superkorisna stvar koja vlaži vazduh i tako u njemu ubija viruse, bakterije, čini ga prijatnijim za udisanje. Plus što osvežava prostor i uklanja neprijatne mirise nakon kuvanja i miris duvanskog dima.

Model koji ne zauzima mnogo mesta i koji jako lepo izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni!

difuzer
foto: Promo

Ovaj difuzer se vrlo lako koristi: u njega se sipa voda i bilo koje eterično ulje koje želite. Naša preporuka je da se uspavljujete nekim blažim mirisima poput lavande, a nakon buđenja da birate citrusne varija. Radi na struju preko USB kabla.

Model koji ne zauzima mnogo mesta i koji jako lepo izgleda jeste OVAJ - možete ga poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po sada povoljnijoj ceni od 1.990 rsd!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja