SAZNAO SAM STRAŠNU ISTINU O DETETU POSLE 7 GODINA! Brinuo sam i vaspitavao ćerku, sada ne znam kako da se suočim sa ŽENOM (ANKETA)
Foto: Profimedia

ne zna šta će

SAZNAO SAM STRAŠNU ISTINU O DETETU POSLE 7 GODINA! Brinuo sam i vaspitavao ćerku, sada ne znam kako da se suočim sa ŽENOM (ANKETA)

Žena -

Svakom se u životu desila neka nepredviđena situacija.

Oni srećniji prođu sa lakšim stvarima, a nekim ljudima se ceo život preokrene naglavačke.

roditelji, porodica
foto: Profimedia

Ovo je jedna od onih anonimnih ispovesti kada je čovek na ivici i pojma nema kako i šta dalje.

Anonimni muškarac se obratio za savet. Naime, saznao je nešto što je promenilo njegov pogled na ono što mu je najvažnije - njegovo dete. Naime, on je saznao da njegova sedmogodišnja ćerka nije njegova.

- Teško je jer nikome nisam rekao. Ona je zatrudnela mlada, u vreme kad nismo bili u braku - započeo je priču Goran.

muškarac, suze, plakanje, plače, tužan
foto: Profimedia

Par je bio u vezi dve godine, a onda su saznali da čekaju dete.

- Kad imaš dete, sve je neverovatno. Sad, kad pogledam unazad, ne znam šta da mislim. Na kraju dana uvek ću je zvati svojom ćerkom, ali pokušavam da dobijem odgovore na pitanje da li treba da odem ili da ostanem. Teško mi je da gledam suprugu, ali devojčica je i dalje moja ćerka - rekao je slomljeni otac.

Istinu je saznao nakon što godinama nisu mogli da dobiju drugo dete. Radio je analize, a lekar mu je rekao da je oduvek neplodan. Tada je uradio DNK test koji je pokazao da nije otac devojčice za koju je mislio da mu je ćerka.

muškarac
foto: Profimedia

Zatim je ispričao kako je pročitao na Internetu ispovest drugog muškarca kome se dogodila ista stvar kad je njegova ćerka imala dve godine. Istina ga je naterala da prekine sve odnose sa detetom i njegovom majkom. Rekao je i da mu je žena bila toksična, a da devojčica još uvek nije sigurna ko je njen otac. Goran je priznao da ga je ta priča uznemirila i rekao je da ne želi da prekine odnose sa detetom, ali i da ne zna šta da uradi. Kaže da je slomljen i da je emotivno prazan, ali da želi da što pre nastavi sa svojim životom kako zna i ume.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:26

ANABELA VIDELA UNUKU: Preslatka je, ima više od 4 KG i ista je MARKO! On je divan otac i muž, nisam morala da BRINEM! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track