PRIČA SRPKINJE KOJA SE UDALA ZA NEMCA: Saznala sam da me VARA i spremila sam NAJGORU osvetu, udarila sam ga tamo gde najviše BOLI
Foto: Profimedia

ispovest

PRIČA SRPKINJE KOJA SE UDALA ZA NEMCA: Saznala sam da me VARA i spremila sam NAJGORU osvetu, udarila sam ga tamo gde najviše BOLI

Žena -

Kad je Johan ostavio otvoren laptop, Zorica je slučajno otkrila njegovu tajnu i odlučila da mu se osveti. Ovo je njena ispovest.

ljubav, sastanak
foto: Profimedia

Od trenutka kad smo se upoznali, moj suprug i ja imali smo savršenu vezu - sve dok jednog dana nije dobio unapređenje na poslu. Odjednom, morao je redovno da putuje i nekad ga nije bilo nedeljama. Njegova kompanija je otvorila kancelarije u Francuskoj, a on je dobio zadatak otvaranja i nadgledanja nove poslovnice. Ja sam ostajala u Nemačkoj, išla na posao, posećivala roditelje koji su se spremali da se posle više od pola veka vrate u Srbiju i tamo dočekaju duboku starost.

Znala sam da ćemo morati više da se potrudimo da održimo vezu jer je to za njega bila sjajna prilika. Johan je uvek bio usresređen na novac i znala sam da želi veliku povišicu koja je došla sa poslom. Mislila sam da je naš brak čvrst, da možemo to izdržati. Ali nisam bila u pravu.

devojka, anksioznost, tuga
foto: Profimedia

Bili smo kao i svaki drugi u*rani par u u*ranom braku koji se ruši pod stresom. Tokom iduće godine smo se udaljili. Mrzela sam da ostajem sama toliko dugo jer su roditelji već bili u Srbiji. Mada, moram da priznam, čak i kad je bio kući, bila sam mrzovoljna i kritična.

Jednostavno se nisam mogla rešiti osećaja boli i napuštanja. Sa druge strane, Johan je uradio veoma malo kako bih se ja osećala bolje, odnosno kako bi premostio fizičku i emocionalnu udaljenost između nas.

Kad je bio kući, počeo je da provodi mnogo vremena na kompjuteru. Rekao je da ima mnogo posla, ali sam znala sam da je više od toga. Izbegavao je da razgovara sa mnom. Ono što nisam shvatila je da imam veći problem.

ženska osveta, osveta
foto: Profimedia

Pokušala sam mu predložiti bračno savetovanje, a on je insistirao na tome da je sve u redu. Rekao je kako je poslednja stvar koja mu treba nakon što ga dugo nije bilo kući da vreme provodi u savetovalištu. Ostavila sam ga na miru.

Međutim, jedne večeri zaspao je sa laptopom u krilu na krevetu. Ja sam gledala TV u drugoj sobi, ali kada sam došla da zatvorim laptop, videla sam poruku na ekranu. U njoj je pisalo: "Fališ mi, požuri kući."

U tom trenu, znala sam da je naš zajednički život gotov i uprkos činjenici što smo se udaljili, bila sam potpuno ubijena u pojam. Pažljivo sam uzela laptop i odnela ga u drugu sobu gde sam nastavila da čitam poruke - dopisivali su se mesecima.

Ispostavilo se da Johan nije imao samo aferu - on je u Francuskoj živeo sa ženom po imenu Lora. Nisam znala koliko je trajalo, ali bilo je dovoljno dugo da razgovaraju o veridbi.

ženska osveta, osveta
foto: Profimedia

Kako je planirao to da izvede, zaista ne znam, još uvek bio je "srećno" oženjen sa mnom.

Bila sam toliko besna da mi se telo treslo. Znala sam da je osveta jelo koje se najbolje servira hladno. Trebalo mi je vremena. Prva ideja bila mi je da se čujem sa tom njegovom devojkom i kažem joj sve o životu u Nemačkoj, ali to je bilo prejednostavno.

Htela sam da ga udarim onde gde sam znala da će zbilja boleti - po džepu. Nedelju dana kasnije, kad je odlazio na još jednu sesiju u Francusku, poljubila sam ga i nasmejala se. Znala sam šta ću da uradim. Na dan kad je otišao kontaktirala sam trgovca nekretninama i rekla mu da želim brzo da prodam kuću - ispod cene kako bi osigurala brzu prodaju.

ženska osveta, osveta
foto: Profimedia

Živeli smo u predivnoj kući sa bazenom u bogatom predgrađu. Još bolje, kuća je bila na moje ime - odluka koju je Johan doneo zbog "poreskih olakšica", a koju ja nisam razumela. Ništa nije moglo da me zaustavi.

Mladi par kom sam prodala kuću nije mogao da veruje kakvu ponudu su dobili. Nisam mu rekla ništa. U međuvremenu, nastavila sam da mu povremeno odgovaram na mejlove kao da se ništa nije dogodilo. Otvorila sam posebni bankovni račun kako bih tu stavila svoju polovinu od prodaje. Njegova polovina je legla na naš zajednički račun šest nedelja kasnije - bilo je to na dan pre nego je Johan stigao kući.

Nisam bila tamo da vidim što se dogodilo kad je stigao i pronašao strance u kući, bila sam na krstarenju. Mogu samo da zamislim da je bio poprilično iznenađen što njegov voljeni dom sad pripada Sebastijanu i Helgi i imali su papire da to dokažu.

Delim ovu priču, ne zato što sam ponosna na ono što sam uradila, već zato što želim da žene razumeju da uvek imaju moć, čak i kad se zbog muškarca osećaju kao go*no. I zato što ne želim da iko misli da mora da trpi lažljivu zmiju.

Johan se preselio u Francusku kako bi bio sa svojom devojkom. Nije me još zvao u vezi razvoda. Kako god, ja uživam.

Sreća
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:36

POTRESNA ISPOVEST VESNE ĐOGANI: Kumovi su je izvukli iz SIROTIŠTA, a zbog teškog detinjstva danas je BORBENA i USPEŠNA žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track