POJAČANA MALJAVOST: Evo rešenja šta da radite sa dlačicama na licu tokom leta i na suncu!
Foto: Promo

POJAČANA MALJAVOST: Evo rešenja šta da radite sa dlačicama na licu tokom leta i na suncu!

Žena -

Naravno da dlačice nisu senzonski problem, naročito ako su kod žena pojačane na licu, ali leti je mnogo teže izaći na kraj sa njima: imate utisak da se više vide na suncu, koža vam je osetljivija kad je tretirate da biste ih sklinuli pa morate tada da bežite sa sunca. Znoj takođe iritira nakon depilacije. I razne druge muke, naročito one sa samopouzdanjem.

Koja su rešenja?

Depilacija je dobra u smislu da čupa dlaku iz korena. Zato ona sporije raste, ali baš to nekada može da bude problem. Da biste se izdepilirali, neophodno je da pričekate da dlačice porastu. Zato u tom periodu niste sigurni, slobodni, osećate se nezadovoljno jer to izgleda neuredno i oseća se na dodir (što vam naročito nije prijatno kad vas pomazi partner).

Kreme za depilaciju nemaju tu manu da mora dugo da se čeka da bi dlačice porasle na određenu dužinu, ali one jako često iritiraju kožu, naročito kad je predeo lica u pitanju i kada je lice osetljivo.

Brijači traže nanošenje pene, a ona takođe može biti loš izbor za osetljivu kožu. Još u slučaju da su problem i bubuljice, brijač može biti potpuna greška: lako se može poseći i napraviti dodatni problem.

Hangar
foto: Promo

Međutim, postoji super zamena za brijač, tj. odstranjivač dlačica namenjen za žensko lice kome su oštrice „ispod površine“, pa nema nikakvog rizika od posekotina. Na prvi pogled liči na ruž: pakovanje je malo veće od pravog ruža, elegantno je i lako se nosi čak i u potpuno maloj torbi. U pitanju je specijalna tehnologija – hipoalergenska sečiva uklanjaju dlačice bez iritiranja kože, nema urastanja dlaka, niti bubuljica i drugih vidova alergije koja se pojavljuje kada se koža tretira voskom. On ne vadi dlaku iz korena, ali Flawless ne čini da malje budu brojnije i gušće kao što to radi brijač. (pogledajte OVDE gde ima da se kupi)

Hangar
foto: Promo

Sa ovim aparatom nema čekanja da dlačice porastu jer može da skrati i dlaku koja tek izrasta! A jedna od važnijih stavki je ta što je tretman jako brz! Samim tim ga možete koristiti čak i van kuće (npr. u kafiću kada na ogledalu primetite da imate dlačice koje na kućnom ogledalu niste uočili).

Ima da se kupi na više mesta, ali se pokazalo da je najpovoljnije poručiti ga online. Može da se nađe OVDE (ima i broj za porudžbine na sajtu (011/6 888 999)) i nije uopšte skup, a traje neograničeno.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track