MILICA JE SRBIJU UČINILA PONOSNOM! Osvojila OLIMPIJSKO ZLATO, a i njen modni stil je za MEDALJU! NE ZNA SAMO DA BIJE
Foto: Profimedia

sva je šik van terena

MILICA JE SRBIJU UČINILA PONOSNOM! Osvojila OLIMPIJSKO ZLATO, a i njen modni stil je za MEDALJU! NE ZNA SAMO DA BIJE

Žena -

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić čitavu Srbiju ispunila je ponosom - ova dama je u finalu u kategoriji iznad 67 kilograma porazila predstavnicu Južne Koreje Dabin Li i osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Milica nije samo neverovatan sportista, ona je predano radila na sebi i na drugim poljima, te može da se pohvali fakultetskom diplomom, ali i činjenicom da je na funkciji potpredsednice Olimpijskog komiteta Srbije.

Mandićevoj cvetaju ruže kada je reč i o emotivnom životu - već osam godina u ljubavi je sa kolegom - tekvondoistom Markom Đuričićem

Jedan pogled na njen Instagram dovoljan je da shvatite koliko ova Beograđanka uživa u doterivanju i praćenju trendova, a ovo su pet njenih modnih izdanja koja nemaju grešku.

1. Milica se nedavno pohvalila savršenim letnjim izdanjem - romantičnom belom haljinicom na crne tufnice sa puf rukavima, koju je upotpunila crnim sandalama s kaišićima i efektnim zlatnim minđušama.

2. Da su razdragane tufnce definitivno njen omiljeni dezen, dokazuje i ležerna kombinacija koju je nosila u šetnji Sarajevom. Milica je izabrala lepšrave bele pantalone sa tufnicama, a uz njih je iskombinovala pamučnu majicu u crnoj boji i bele patike. Tako jednostavno, a ipak šik!

3. Milica ume da izabere pravu kombinaciju. Tako je na jednoj svadbi blistala u elegantnoj haljini sa cvetnim dezenom, a ovaj stajling zaokružila je plavim sandalama sa visokim potpeticama i tašnicom u boji kože.

4. Na drugoj svadbi "uskočila" je u pripijenu teget haljinu na tanke bretele sa resama, a jednoličnost ove seksi kreacije razbila je srebrnim salonkama sa šljokicama.

5. Mandićeva odlično izgleda i kada se opredeli za skroz sportske kombinacije, te je tako svojevremeno u Moskvi prošetala u urbanom i trendi izdanju u kom trenerka igra glavnu ulogu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track