ZA 10 MESECI 45 KILOGRAMA MANJE, BEZ ODLAZAKA U TERETANU: Jovana je sa nama podelila tajnu svog uspeha!
Foto: Promo

ZA 10 MESECI 45 KILOGRAMA MANJE, BEZ ODLAZAKA U TERETANU: Jovana je sa nama podelila tajnu svog uspeha!

Žena -

Čitavog života sam bila gojazna. U svojim “najboljim” danima sam premašivala i stotku, a lekar mi je na jednom pregledu čak rekao da se strogo medicinski gledano klasifikujem u morbidno gojazne osobe. Zvuči užasno, ali verovali ili ne, čak ni to me nije motivisalo dovoljno da preduzmem nešto po pitanju svoje kilaže!

- Moje putovanje je konačno počelo oko Božića 2019. Moje prvorođeno dete je počelo da puzi i imala sam problema da dođem do daha dok sam jurcala za njim. Mnogo više od njegove brzine, problem je bila moja kilaža koja mi je otežavala svaki pokret, a čučanje i savijanje su mi predstavljali toliki izazov da sam se u jednom trenutku zaljuljala i izgubila ravnotežu do te mere da sam se uplašila da bih mogla pasti na rođeno dete i ozbiljno ga povrediti.

- Shvatila sam da tako dalje više ne mogu i rešila da nešto preduzmem po tom pitanju. Prvog januara, u duhu “nova godina, nova ja” rešila sam da krenem na dijetu. Nisam bila sigurna da li ću uspeti. Bila sam gojazna celog svog života, a već sam više puta kretala sa raznoraznim dijetama i odustajala nakon par nedelja mučenja koji su delovali kao samokažnjavanje, a pogotovu kada bi željeni rezultati izostali.

- Ako premotamo film unapred na oktobar 2020, videćete mene u duplo manjem izdanju. Postala sam pola žene koja sam nekada bila i dostigla željenu kilažu od 77kg!

- U čemu je trik, pitate se. Kako je ovog puta dijeta uspela, a svih prethodnih nije? Odgovor se krije u maloj bočici čarobnih biljnih kapi po imenu Green Fit, firme Wellgreen.

- Sasvim slučajno sam na internetu nabasala na reklamu par dana nakon što sam rešila da krenem ponovo sa dijetom i pomislila - što da ne? Pa ne može da škodi! Možda će mi čak ubrzati čitav proces - i poručila sam ih. Kurir mi je doneo paket i odmah sam krenula da ih pijem prema uputstvu.

- Prvo što sam primetila je da mi se metabolizam znatno ubrzao i da nemam više problema sa zatvorom što mi se ranije često dešavalo. Pomislila sam i da mi se obim struka smanjio i kao da su mi se povukla otečenost nogu, a onda sam utvrdila da je to istina kada sam obukla neke stare komade iz svog garderobera u koje godinama nisam mogla da uđem.

- To me je sve motivisalo da istrajem sa dijetom i uključila sam i lagane svakodnevne šetnje u želji da rezultati budu još bolji i još brže vidljivi.

- Nakon ispijenog prvog seta kapi, vaga je pokazivala apsolutni trijumf! Za mesec dana sam smršala 11 kg. Osećala sam se odlično, puna energije i želje da nastavim dalje.

- Poručila sam još jedan 2+1 gratis set Green Fit kapi i nastavila sa dotadašnjim režimom ishrane.

- Svima bih preporučila ove biljne kapi kao prirodno i efikasno rešenje za gubitak kilograma. Ja sam probala i prezadovoljna sam rezultatima. Za razliku od prethodnih neuspešnih pokušaja kada sam kretala pa odustajala, sada sam istrajala do kraja sve do željene kilaže, a najbolje od svega je što nisam padala u depresiju, gladovala i očajavala, već sam živela normalno i neopterećeno.

- Ukratko, počela sam sa 121 kg i u prošloj, za mene revolucionarnoj godini, uspela da skinem skoro pa 45 kg. Ako sam ja uspela, uspećete i vi. Poručite odmah i uverite se i sami. Jedino što možete da izgubite je višak kilograma.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Online kupovina, Hangar, Wellgreen, Green Fit, Biljne kapi, Mrsavljenje, Zdravo, Prirodno
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track