DAJEM SKORO 20.000 DINARA ZA SAT VREMENA SA MUŠKOM PROSTITUTKOM: On mi pruža ono što mi nedostaje u BRAKU, tako se OPORAVLJAM!
Foto: Profimedia

ispovest

DAJEM SKORO 20.000 DINARA ZA SAT VREMENA SA MUŠKOM PROSTITUTKOM: On mi pruža ono što mi nedostaje u BRAKU, tako se OPORAVLJAM!

Žena -

Jedna sredovečna žena poverila se Didri Sanders, savetnici za seks i veze, priznavši kako se jednom mesečno viđa sa muškom prostitutkom.

"Toliko mi nedostaje seks da sam gotovo prevarila muža i plaćala masaže, samo kako bih uživala u tuđem dodiru. Sada jednom mesečno viđam mušku prostitutku da mi pruži ono što mi nedostaje u braku", napisala je 45-godišnjakinja.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Sa svojim 51-godišnjim suprugom u braku je 23 godine i imaju odraslog sina. U njihovom odnosu nema intimnosti i oseća se zapostavljeno već 14 godina. Naime, suprug joj godinama ima problema sa erektilnom disfunkcijom.

"Isprobao je sve dostupne lekove, ali ništa nije upalilo. Sada mi govori da ga seks nikad nije privlačio i da nema libido. Misli da sam smešna jer sam zabrinuta zbog toga. Nisam u poziciji da ga napustim i mislim da to ne želim, ali zaista mi nedostaje bliskost", priznala je žena.

Dodaje kako je viđanje muške prostitutke najbolje rešenje za nju jer se emocionalno ne veže za njega, a ipak ode kući seksualno zadovoljena.

"Muškarac kog angažujem je atraktivan i u kasnim 40-ima. Viđam ga poslednjih šest meseci. Skup je, jedan sat naplaćuje 140 funti (oko 19.200 dinara), a inače ga angažujem na tri do četiri sata kada mi suprug radi u inostranstvu. Obično popijemo nekoliko pića i onda odemo kod mene. Nisam nikad učinila ništa tako avanturistički, a zadovoljstvo mi predstavlja to što mogu biti gola sa drugim muškarcem i što se ponovno osećam poželjno. Koliko god seks sa muškom prostitutkom bio zadovoljavajući, ipak bih se htela ponovno povezati sa svojim mužem", zaključila je.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

"Iako ti viđanje ovog muškarca pruža kratkoročno seksualno zadovoljstvo, ne čini te srećnom", smatra Didri.

Savetovala joj je da prestane plaćati za seks kako bi se mogla da se skoncentriše na svoj brak. "Razgovaraj sa suprugom i reci mu tačno kako se osećaš. Mora shvatiti koliko si tužna", poručila je ženi.

Smatra kako su problemi sa erekcijom srozali samopouzdanje njenom mužu, no da ne bi trebao odustati od pronalaska rešenja.

"Možda manjak afekcije leži u njegovoj prošlosti. Možda njegovi roditelji nisu pokazivali ljubav jedno drugome. Razgovor bi mu trebao pomoći da počne shvatati koliko su promene nužne. Reci mu da ti treba više ljubavi, a onda mu to pokaži poljupcima, maženjem i zagrljajima nekoliko puta dnevno. Ako ti na to ne odgovori, rezervišite termin kod terapeuta", predložila je Didri.

krevet, par, veza, brak, seks, intimni odnosi
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:29

ŠAVIJA POKAZALA OGROMNE SILIKONE: Starleta nabila grudi u kameru, muškarcima pozlilo od VRUĆEG SNIMKA! Pljušte PRLJAVI komentari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track