ZA 20 GODINA SPAVALA SA 16.000 MUŠKARACA: Sad okrenula ćurak naopako i UDAJE se za ženu, ne može da dočeka venčanje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

težak život

ZA 20 GODINA SPAVALA SA 16.000 MUŠKARACA: Sad okrenula ćurak naopako i UDAJE se za ženu, ne može da dočeka venčanje! (VIDEO)

Žena -

Bivša seksualna radnica Ešli Klark Hafman na TikToku otkrila je pratiocima potresne detalje iz industrije u kojoj je radila 20 godina.

Iako njene priče služe kao upozorenje drugima koji razmišljaju o ulasku u svet seks industrije, otkrila je da se njen život drastično promenio i da je trenutno verena.

U jednom od poslednjih snimaka priznala je da je kao seksualna radnica spavala sa više od 16.000 ljudi. Iako bi to neke osobe odbilo, Ešli je danas srećno verena sa ženom i obe se raduju braku.

Međutim, tu nije kraj njenim nevoljama u prošlosti se borila sa zavisnošću, jedno vreme je bila beskućnica, a opisala je i incident u kojem je bila "oteta i pretučena".

Ešli kaže da najviše žali što je razorila "srećne brakove" i nije poštovala vlastito telo. Svesna je svojih grešaka i tvrdi da je tokom godina puno radila kako bi postala bolja osoba. Njeni iskreni videi su podelili korisnike TikToka. Dok je neki hvale zbog iskrenosti, drugi je osuđuju zbog odluka iz prošlosti. Srećom, komentari su uglavnom pozitivni, a korisnici joj pružaju ljubav i podršku.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:01

EVA RAS TITU REKLA NE! Nakon što se PRVA SKINULA GOLA na filmu, zvao je na Brione! Još jedan MOĆNIK hteo da je ISKORISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track