KRŠ U HODNIKU: Evo gde da spakujete obuću – 7 PUTA jeftinije rešenje od običnog cipelarnika!
Foto: Promo

KRŠ U HODNIKU: Evo gde da spakujete obuću – 7 PUTA jeftinije rešenje od običnog cipelarnika!

Žena -

Ako je i vaš hodnik prepun obuće kojoj ne znate gde da pronađete adekvatno mesto, a da ne morate da kupujete veliki skupi cipelarnik, imamo predlog – pogledajte OVDE.

Praktično je i ultrakorsino za kuću - lagana prenosiva polica za obuću! Osim što je bar 7X povoljnije od običnog cipelarnika, ona zauzima mnogo manje mesta i po potrebi može da se prenese iz prostorije u prostoriju. Takođe, lako se montira i pritom vam za to nije potrebna ničija pomoć.

Delovi sa strane su od crne plastike, a šipke na koje se ređa obuća su metalne. U nju može da se smesti različita obuća: patike, cipele, papuče, čizme, a jednostavnim dizajnom se lako prilagođava gotovo svakom enterijeru.

***Gde se kupuje? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar
foto: Promo

Dimenzije su joj 140cm x 51cm x 24cm, a u nju staje do maksimalno 30 pari obuće različitog tipa: cipele, patike, papuče, čizme...

A da biste kupili ovu policu po najboljoj ceni do sada, sve što je potrebno jeste da posetite OVU stranicu i na njoj poručite online ili, ako vam je lakše, pozovete na broj 011/6 888 999 i poručite na taj način.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track