PONOSNO PROŠETALA U DIZAJNERSKOJ HALJINI, A ONDA SU JOJ SVI UKAZALI NA GREŠKU: Dođe mi da umrem OD BLAMA, kako ovo nisam znala?!
Foto: Printscreen/Instagram/hellotefi

IZVINILA SE DIZAJENERKI

PONOSNO PROŠETALA U DIZAJNERSKOJ HALJINI, A ONDA SU JOJ SVI UKAZALI NA GREŠKU: Dođe mi da umrem OD BLAMA, kako ovo nisam znala?!

Žena -

Tefi Pesoa (31) prisustvovala je premijeri filma "Dune", a tiktokerka je odluičila da crvenim tepihom prošeta u elegantnoj haljini italijanske dizajnerke.

Međutim, tek sutradan shvatila je da je napravila veliku grešku koju je odmah podelila i sa pratiocima.

Tefi Pesoa
foto: Profimedia

Naime, ona je nosila dugu crnu haljinu sa velikom rupom na nozi. Tefi, oduševljena kako kaže, jedinstvenim dizajnom, nije preispitivala namenu rupe. Međutim, tek sutradan joj je ukazano da je potpuno pogrešno nosila haljinu i da je kroz tu rupu trebalo da ide njena noga.

Tefi Pesoa
foto: Profimedia

"Zašto ne umem da se obučem? Ja sam odrasla osoba, trebalo bi da to znam. Upravo sam saznala da sam cele večeri pogrešno nosila haljinu! Dođe mi da umrem od blama. Izvinjavam se dizajnerki i svima ostalima. Kunem se, znam da se obučem, dajte mi još jednu šansu" poručila je na TikToku.

"Pa šta, ti si je nosila na svoj način!", "Drago mi je što si ovo ovako otvoreno podelila, mnogi bi se trudili da sakriju svoju grešku", poručili su joj pratioci u komentarima.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:44

LJUDI NE VERUJU KAKO IVANA KORAB IZGLEDA NI GODINU OD POROĐAJA: Manekenka otkrila da nije sve TOP, a evo zbog čega! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track