URASTANJE NOKTIJU: Na pravilan i bezbolan način sprečite dalje probleme na vreme!
Foto: Profimedia

URASTANJE NOKTIJU: Na pravilan i bezbolan način sprečite dalje probleme na vreme!

Žena -

Kada primetite da vam nokti na nogama urastaju, bitno je na vreme početi da ih tretirate. Ne dozvolite da se bol pogorša i stvori veće komplikacije. Nokti urastaju iz različitih razloga: zbog male obuće, nepravilnog sečenja, zbog infekcija koje napadaju nokte, zbog čestih udaraca. Ne morate da idete na operaciju, ali rešite se ovog problema na vreme. Pogledajte OVDE kako!

Da li ste znali da postoji nešto neuporedivo bolje od brojnih kremica i gelova koje ste do sada probali i koji vam nisu pomogli? Alat za urasle nokte!

Alat za urasle nokte liči na sasvim mali vadičep. I kao što on vadi čep iz flaše, tako ovaj alat vadi nokat iz mesa. Kači se sa strana nokta i vuče ćoškove napolje. Zvuči kao da će vas to mnogo boleti, ali ne mora da znači – vi ste ti koji određuju pritisak. Korišćenje je krajnje jednostavno i zato je broj jedan za urasle nokte za kućnu upotrebu (mada ga neretko koriste i u salonima).

***Gde se može kupiti? Može da se poruči online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po krajnje povoljnoj ceni. Kupite ga jednom, a koristite godinama kada se ukaže potreba.***

Hangar
foto: Promo

Kako se koristi?

Prvo se nokti, ruke i aparat dezinfikuju. Sa obe strane nokta se zakače kukice. Jednom rukom se drži sredina uporišta alata i uvijanjem matice se lagano ispravlja nokat s jedne i druge strane. Postepeno se intenzivira podizanje, dok osećaj boli ne prestane. Pojačavati polako dizanje svakih 10 minuta. Pola sata kasnije izvaditi noge iz vode i sačekati 15ak minuta da se noge prosuše. Uklonite potom alat sa nokta i staviti medicinski pamuk ili vatu pod uglove nokta kako bi se sprečila opasnost infekcije. Menjati ih svakih par sati.

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track