VESNA DE VINČA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Tražili smo da misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA odmah bude vraćena sa TAKMIČENJA!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

OGLASILA SE

VESNA DE VINČA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Tražili smo da misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA odmah bude vraćena sa TAKMIČENJA!

Žena -

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za Kurir, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

Vesna de Vinča
foto: Privatna Arhiva

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je De Vinča za Kurir.

bruka, misica, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se šokantne fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

bruka, misica, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Na Instagram nalogu, oglasila se i Valentina:

"Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti."

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:09

VESNA DE VINČA ŠOKIRANA ŽENAMA U MONTE KARLU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track