US*AN JE JEDAN ŽIVOT ZBOG SLUČAJNE GREŠKE! Srpska misica se oglasila i objasnila šta se desilo te večeri (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

haos

US*AN JE JEDAN ŽIVOT ZBOG SLUČAJNE GREŠKE! Srpska misica se oglasila i objasnila šta se desilo te večeri (FOTO)

Žena -

Fotografija srpske misice Valentine Petrović na kojoj rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol takozvane "velike Albanije" podigla je ogromnu prašinu u javnosti.

Naime, Valentina se u Šarm el Šejiku, gde je organizovano takmmičenje, fotografisala sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i takozvane države Kosovo, a sve četiri su rukama pokazivale dvoglavog orla.

Valentina se ponovo oglasila porukom koju je podelila na svom Instagramu, a koju je verovatno napisao njen prijatelj.

Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram

"Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čuje da one "srbende" psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška", piše u objavi koju je podelila misica sa kojim se ona očigledno u potpunosti slaže, te je i dodala emotikon srca.

Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram

"U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu", navela je Petrovićeva povodom ove situacije u kojoj se našla.

bruka, misica, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Podsetimo, nakon što je izašla sporna fotografija, za Kurir se oglasila Vesna da Vinča vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje izbore za mis Srbije:

"Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo videlu tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja pre finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental", rekla je Vesna.

Inače, iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta, što su albanski mediji osudili i nazvali "skandalom".

Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:34

MISICA PRVENSTVENO MORA DA ZNA ISTORIJU SVOJE ZEMLJE! Nakon skandala na izboru za mis, oglasila se Valentinina koleginica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track