NEREDOVNI MENSTRUALNI CIKLUSI: Saznajte koji su mogući uzroci i šta možete da uradite da se problem reši!
Foto: Profimedia

NEREDOVNI MENSTRUALNI CIKLUSI: Saznajte koji su mogući uzroci i šta možete da uradite da se problem reši!

Žena -

S vremena na vreme svakoj ženi se desi da ima neredovan ciklus, pošto mnogi faktori utiču na to. Stres, fizička aktivnost, ishrana... Ali kada treba više pažnje dodeliti tome? Ukoliko je pojava učestala. Ako se nekoliko meseci za redom desi da ciklus izostaje, da je znatno duži ili kraći od normalnog, potrebno je posetiti ginekologa.

Izostanak menstruacije može da znači da ste ostali u drugom stanju, pa ako mogućnost za to postoji savetuje se da se uradi test i zakaže pregled kod lekara. Međutim, na izostanak ciklusa utiču i policistični jajnici, period pred menopauzu, konzumiranje kontraceptivnih pilula, problemi sa štitnom žlezdom, miomi na materici. Vidite i sami da je uzroka puno, a da bi se problem lečio odgovarajućom terapijom mora da se saznati tačan uzrok. Zato, prvo i osnovno što treba uraditi jeste pravac kod ginekologa.

Nakon urađenih potrebnih pregleda, ginekolog će prepisati određenu terapiju, a vi se obavezno raspitajte koji prirodni preparati mogu da pomognu. Ono što je velikom broju žena pomoglo jeste dijetetski suplement Folinomel.

Hangar
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje broj 9051/2016, od 20.05.2016. godine.

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, policističnih jajnika, mioma, korekciji telesne težine, kod pacijentkinja sa hroničnim pelvičnim bolom i hroničnom dispneom.

Zašto baš Folinomel? Jer on:

  • reguliše menstrualne cikluse,
  • promoviše ovulaciju,
  • pospešuje kvalitet jajnih ćelija i njihov broj,
  • smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći,
  • snižava insulin i glukozu,
  • snižava holesterol,
  • rešava probleme prekomerne težine,
  • smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, i po ceni od 2.990 rsd rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

* Još sjajnih proizvoda pronaći ćete klikom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track