RASTURAČICA BRAKOVA OTKRILA 4 SIGNALA KOJA ODAJU NEVERNOG MUŠKARCA: Evo kako da znate da li vaš partner IMA DRUGU!
Foto: Ilustracija/Profimedia

NEKI SU VEOMA OBIČNI

RASTURAČICA BRAKOVA OTKRILA 4 SIGNALA KOJA ODAJU NEVERNOG MUŠKARCA: Evo kako da znate da li vaš partner IMA DRUGU!

Žena -

Bivša učiteljica Emi Kups, nedavno je istakla da je zanimaju isključivo oženjeni muškarci, te da dobro zna karakter muškaraca koji varaju, a sada je rešila da sa svima podeli signale po kojima možete shvatiti da vas muškarac vara

Ejmi (32), sada živi od prodaje fotki i snimaka na OnlyFans sajtu, a kaže da dobro poznaje karakter muškaraca koji varaju, jer je i sama bila prevarena. Neki od signala su vrlo prosti.

1. Odjednom je veoma ljubazan i velikodušan

Ako vam je partner finiji nego pre, obraća na vas više pažnje, kupuje i neke poklone niotkuda, to je signal da zbog nečega pokušava da se iskupi. Oseća se krivim, kaže Ejmi!

2. Rasejan je

Vaš partner nikako da zapamti o čemu ste pričali, šta ste se dogovorili, ne sluša dok razgovarate? To je signal da su mu misli zaokupljene drugom ženom, tvrdi ona.

3. Doteruje se

Ova stavka izazvala je burne komentare. Ejmi navodi da je muškarac koji se "češće kupa", doteruje, stavlja novi parfem ili na bilo koji drugi način pokušava da se učini privlačnijim - muškarac koji vara.

- Novim mirisom pokušava da prikrije činjenicu da miriše na drugu ženu, a ako odjednom vežba i bira garderobu, dobro ga pazite - tvrdi ona.

4. Ne odvaja se od telefona

- Ako vaš muškarac ne dozvoljava da zavirite u njegov telefon, koristite ga, ne odvaja se od njega ni u jednom trenutku, imate pravo da sumnjate da nešto krije - navodi Ejmi.

Iako sebe predstavlja kao "rasturačicu brakova", ona kaže da je ranije bila povređena jer ju je muž prevario i da zna kako je izgledalo zatvarati oči pred tim problemom. Poručuje svim ženama da slušaju intuiciju, jer ona nikada ne greši!

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

02:00

BRAVO ZA MLADE MUZIČARE, NA ULICI POPULARIŠU KLASIKU: Sviraju od Despasita do muzike iz Igre prestola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track