MOJA ĆERKA ĆE SA 15 GODINA MOĆI DA SE PENZIONIŠE Sad žive u luksuznoj vili, a devojčica (10) za samo mesec dana zaradila 200.000 $
Foto: Printscreen/Instagram/roxyjacenko

zaradila pravo bogatstvo

MOJA ĆERKA ĆE SA 15 GODINA MOĆI DA SE PENZIONIŠE Sad žive u luksuznoj vili, a devojčica (10) za samo mesec dana zaradila 200.000 $

Žena -

Naime, Piksi je uz maminu pomoć osnovala firmu i za samo mesec dana od otvaranja zaradila pravo bogatstvo.

Roksi Jacenko iz Australije majka je dvoje dece, a njena ćerka, 10-godišnja Piksi otvorila je firmu i zaradila 200.000 dolara za mesec dana, prenosi "PerthNow".

- Naš posao je proizvodnja igračaka, ali i asesoara za kosu. Zarađujemo ogroman novac i ukoliko ovako nastavimo, Piksi će moći da ide u penziju sa 15 godina. Zadivljena sam njenim preduzetničkim duhom u tako mladim godinama. Ja nikad nisam bila takva. Istina, već sa 14 sam počela da radim, počela sam u lancu brze hrane, ali svi smo tad radili mladi, nije to bilo ništa čudno. Međutim, nikad nisam imala taj preduzetnički duh i drago mi je što ga ona ima - kaže Roksi.

Kako kaže, posao im je omogućio da žive u vili u Sidneju koja vredi više od šest miliona dolara, a Piksi, iako tako mala, nosi dizajnersku odeću. Za svoj 10. rođendan dobila je Pradinu torbu, a pre par meseci Piksi je od prihoda ćerki kupila Mercedes vredan 141.000 funti.

- Očigledno, ne vozi ga ona već se u njemu vozi, ali njena bezbednost mi je veoma važna - kaže Roksi.

Kurir.rs/A.A./PerthNow

Bonus video:

00:13

JEDNA JE JOVANA! Jeremićka se utegla u LATEKS pantalone, a onda ZAMEŠALA KUKOVIMA, kažu joj da je prava BOMBA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track