IMAO JE SAVRŠEN BRAK, ZBOG JEDNE ŠALE SVE JE NA KOCKI: Žena mi ubacila CRV sumnje, zamolio sam je da uradimo OVO i napravio HAOS!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMAO JE SAVRŠEN BRAK, ZBOG JEDNE ŠALE SVE JE NA KOCKI: Žena mi ubacila CRV sumnje, zamolio sam je da uradimo OVO i napravio HAOS!

Žena -

Neimenovani tata na Reditu je podelio zbunjujuću situaciju u kojoj se našao, a koja je dovela do toga da zatraži test očinstva za tek rođenu bebu.

Objasnio je da u njegovom braku nije bilo nikakvih sumnji sve dok njegova supruga nije okrutno komentarisala plodnost, i to u supermarketu. Njegova objava na društvenoj mreži je glasila: 'Jesam li ja šu*ak ako zatražim test očinstva zato što se moja žena, iz vedra neba našalila, da dete nije moje?'

žena, majka, porodica, suze, prevara, tužna
foto: Profimedia

"Zajedno smo tri godine, u braku smo godinu dana i imamo dete. Veza je bila najbolja u mom životu i relativno glatka. Naše dete je zdravo i srećno. Trenutna situacija je u prilično dobrom stanju. Blagoslovljeni smo što zaista nemamo stresnih situacija", napisao je tužni tata u objavi na pa nastavio:

"Bili smo u prodavnici i moja me žena zamolila da ne kupujem nešto zbog potencijalnih hemikalija koje utiču na plodnost. Našalio sam se da očito nemam problema s plodnošću jer sam relativno nedavno dobio sina, bez obzira što sam redovno konzumirao taj artikl. Onda se ona našalila i rekla da dete nije moje.

žena, tužna, suze
foto: Profimedia

"Trebala mi je sekunda da shvatim što je ona upravo rekla, ali kada shvatio što bi to moglo značiti jako sam se rastužio i uznemirio. Prvo sam joj rekao da se s tim ne šali i pitao sam je zašto je to uopšte rekla. Nakon toga je nastao muk, šoping smo nastavili bez preterane komunikacije. Kada smo stigli do auta, ideja mi se dovoljno nagomilala u glavi da sam joj rekao da ću odmah ići na test očinstva."

Cela drama se odvila tako da je ovom sumnjičavom tati supruga rekla da nema potrebe za testom, ispostavilo se da se žena više zabrinula za suprugovu naglu reakciju nego za potencijalne rezultate testa. Međutim, novopečeni otac bio je uporan, pa je supruga ipak pristala da se napravi test očinstva, na kraju se ispostavilo da je on biološki otac deteta.

dete, auto
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track