Najnovije vesti

BABA DEVOJKA OD 30, A MUŠKARCI MLADIĆI I SA 50 GODINA Srpkinja rešila da se obračuna i uzvratila, domaći internet POLUDEO zbog nje
Ilustracija, Foto: Shutterstock

carica

BABA DEVOJKA OD 30, A MUŠKARCI MLADIĆI I SA 50 GODINA Srpkinja rešila da se obračuna i uzvratila, domaći internet POLUDEO zbog nje

Žena

Ima li žene koja se nakon svoje tridesete godine nije susrela sa primitivnim mišljenjem da je sada već ostarila i da je postala takoreći "baba", dok ako se nije ni, ne daj bože, udala do tog životnog razdoblja, obavezno dobija i neslavan dodatak "baba devojka". Sa druge strane, za muškarce važi da su kao vino, pa kako stare sve su lepši i privlačniji.

Međutim, jedna tviterašica je rešila da pomrsi konce i muškom delu populacije od 50 godina koje je nazvala "dedama".

Naime, tviterašica pod nazivom Miksi napisala je kratko u svojoj objavi na Tviteru "Muškarac od 50 godina je deda, i tu vam je sve rečeno", pa je tako, kako neki korisnici ove popularne društvene mreže kažu "pokrenula zabavu". Dok je mnogim ženama ova objava bila simpatična i pravična, s obzirom na tretman koji one dobijaju od muškaraca na dnevnom nivou, muški deo korisnika se našao jako uvređen i to potvrdio mnogobrojnim ironičnim i nimalo kreativnim odgovorima na ovaj tvit.

Tako su neki od njih napisali "E, a je l' i oni kako stare tako počnu da liče na babe", "Je l postaju deda mraz?", "Ako ima love, onda je i dedica", dok su neki na drugačiji način uzvraćali na ovu "provokaciju", pa tako odgovarali sa "Bez starca nema udarca".

I dok su mnogi pisali i to da se ne osećaju kao dede, jer i dalje nemaju unučiće, pa se računa da su i dalje momčići, nisu izostale ni prozivke žena, od kojih je svakako najupečatljiviji i ona koja je pokazala da zašto je uopšte gore pomenuti tvit i nastao je :"A žena = baba?"

Bilo kako bilo, čini se da je poruka ovog tvita pogrešno protumačena, te da je trebalo da bude samo jedan mali podsetnik kakav loš tretman imaju žene i sa kakvim se komentarisanjem susreću svaki dan, koje je izgleda postalo normalnost i stereotip sa podrugljivim terminom "baba devojka", dok su muškarci, sve do sada, reklo bi se, istog bili pošteđeni, pa im je tako dozvoljavano da kasnije sazrevaju, imaju mlađe devojke. Ipak, vremena se svakako menjaju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: profimedia

(Kurir.rs/Žena)

Bonus video:

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!
00:54

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja