NIJE SE ŠIŠALA 11 GODINA, OD KOSE ZARAĐUJE 400 € MESEČNO Šaljem ljudima kako je perem, žene su ljubomorne i teraju me da se OŠIŠAM
Foto: Printscreen/Instagram

90 cm kose

NIJE SE ŠIŠALA 11 GODINA, OD KOSE ZARAĐUJE 400 € MESEČNO Šaljem ljudima kako je perem, žene su ljubomorne i teraju me da se OŠIŠAM

Žena -

Rodžeana Makapagal (29) oduvek je maštala o tome da ima dugu kosu, a pre 11 godina je odlučila da je više ne šiša.

Kako kaže, njena kosa je dugačka impresivnih 90 centimetara, a od prošle godine čak i zarađuje zbog nje. Naime, ova devojka je otvorila društvenu platformu preko koje prodaje fotografije i video-snimke, a svojim pretplatnicima šalje sadržaj koji žele.

- Ljudi mi uglavnom traže snimke na kojima se igram sa kosom ili je perem. Shvatila sam da im je to zanimljivo, pa sam odlučila da to pretvorim u biznis - rekla je Rodžeana.

Prema njenim rečima, sadržaj koji šalje pretplatnicima košta između 30 i 60 evra.

- Zarada mi zavisi od toga koliko sam aktivna. Uglavnom na nedeljnom nivou zaradim oko 400 evra - otkrila je ona.

Rodžeana kaže da obožava svoju kosu, ali da kao i sve, i ona ima mane.

- Često gazim po njoj, kada zatvaram vrata često priklještim barem jedan pramen, a o usisivanju i da ne pričam... Boli me vrat kada je vežem u punđu, jer je veoma teška. Međutim, naučila sam kako da se nosim s njom i ne planiram da je šišam - kategorična je ova devojka.

Nega kose je vrlo bitna za Rodžeanu, jer kako kaže, fanovi obožavaju kada je njena kosa uredna i čista.

- Perem je svaki drugi dan, a maske za kosu koristim jednom ili dva puta nedeljno. Iako je zaista duga i gusta, ne treba mi puno vremena da je sredim - rekla je ona i dodala da su žene ljubomorne na njenu kosu:

- Duga kosa zaista doprinosi fizičkoj lepoti. Muškarci mi stalno pričaju kako sam lepa, a žene mi govore da bi trebalo da je ošišam.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:03

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević gošća je ovonedeljnog Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track