DOSADILO JOJ RIBANJE PLOČICA, PA SMISLILA GENIJALNU FORU: Ženi kupatilo zablistalo kao NOVO, a evo šta je uradila sa FUGNAMA!
Foto: Printscreen/TikTok

PODELILA SA SVIMA

DOSADILO JOJ RIBANJE PLOČICA, PA SMISLILA GENIJALNU FORU: Ženi kupatilo zablistalo kao NOVO, a evo šta je uradila sa FUGNAMA!

Žena -

Jedna žena toliko se zasitila ribanja svojih pločica da je pribegla potpuno novom rešenju, a rezultat je višestruko bolji nego nakon mukotrpnog čišćenja.

Koliko god ih je ribala, Dži nikako nije uspela da očisti pločice da izgledaju kao nove. Glavni problem nisu bile pločice nego fugne.

"Kada fugne jednostavno nisu izgledale dovoljno čisto bez obzira na to koliko sam ih jako ribala, odlučila sam da ih obojim", napisala je ona na videu.

kupatilo
foto: Printscreen/TikTok

Na snimcima se može videti Dži kako pažljivo oslikava fugne između belih pločica, pre nego što je obriše višak boje.

Na sreću, krajnji rezultat je bio i te kako vredan toga, a tiktokerka je dobila čiste pločice koje bi lako mogle proći kao potpuno nove.

"Vau, izgleda puno bolje - sviđa mi se ovo", komentarisala je jedna osoba, dok je druga dodala: "Definitivno važi".

U međuvremenu, drugi su komentarisali kako redovno koriste belu olovku kako bi preslikali tragove koji su ostali između pločica, što je takođe dobar trik.

@thesevenwonderzx Cheap bathroom restoration for £12! Quick lick of grout paint (which took forever to clean) #bathroommakeover #groutpaint #bohemianbathroom #boho #restoration #upcycle ♬ Work Bitch - Britney Spears

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:27

HRVATICE POSLE ZADRUGE OTIŠLE NA SELO! Paula i Monika u skroz prirodnom izdanju zaigrale KOLCE usred njive, pokazale i poljski WC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja