MORA DA VEŽBA 5 PUTA NEDELJNO I DA KULIRA DRUŠTVENE MREŽE: Neobična lista zahteva britanskog bogataša koji traži ŽENU sve zbunila
Foto: Printscreen/Twitter

malo se precenio

MORA DA VEŽBA 5 PUTA NEDELJNO I DA KULIRA DRUŠTVENE MREŽE: Neobična lista zahteva britanskog bogataša koji traži ŽENU sve zbunila

Žena -

Poznati britanski milioner, izneo je niz karakteristika i stvari koje očekuje od svoje buduće izabranice, zbog čega je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, za razliku od njegovih "kolega" milionera, on nije stavio fokus na spoljašnji izgled, koliko na prilagođavanje svakoj životnoj okolnosti, kao i na samu ličnost.

Endi Skot (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina. Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega zbog ekonomske krize koja je pogodila svet. Ipak, uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pravu devojku za brak. Treba mu kaže, „posebna osoba“ koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.

A šta Endi traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak

- Inteligentna, jedinstvena devojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo.

- Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

- Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom.

- Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja ume da se isključi sa interneta.

- Žena koja je dostojna mog poverenja.

- Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i žurki za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

- Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima.

- Žena koja želi da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da se život ne završava sa decom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

“Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem”, rekao je za medije Endi, dodajući kako je uveren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu, prenosi portal "CDM".

“Preduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore”, kaže Endi, a prenosi Blic.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:58

Suicidne misli: Na svaki slučaj treba obratiti pažnju, da ne bude kasno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track