DEVOJKA MISLILA DA DEČKO BULJI U NJU U TERETANI! Objavila snimak, a kada je otkriveno ŠTA SE DEŠAVA propala je u zemlju od blama!
Foto: Profimedia

HIT

DEVOJKA MISLILA DA DEČKO BULJI U NJU U TERETANI! Objavila snimak, a kada je otkriveno ŠTA SE DEŠAVA propala je u zemlju od blama!

Žena -

Devojka je objavila video na TikTok-u u kojem se navodi da muškarac „bulji“ u nju u teretani, a korisnici interneta su ubrzo stali u odbranu muškarca.

Korisnica TikTok-a, Mišel Lim, postavila je video na svoj TikTok nalog prikazujući čoveka u beloj majici kako navodno „bulji“ u nju, piše singaporeuncensored.

Ona je opisala svoj video "snimljen da potvrdi moju sumnju jer je stalno buljio u mom pravcu". Lim je zatim u svoj video dodala natpis „Vežba: 10 setova buljenja u devojke u teretani“.

Devojka je zatim dodala „pogledajte kako on polako proverava devojku” u svom videu, pokazujući čoveka kako šeta po teretani i zastaje na kratko da „pogleda u njenom pravcu”.

Nakon toga, jedan korisnik TikTok-a objavio je video koji prikazuje televizor tačno iznad opreme za teretanu gde je Lim verovatno postavila kameru da snimi čoveka. Lim je zatim isključila komentare na sve svoje video snimke i objavila izjavu da objasni i izvini se čoveku.

Budući da je reč o nesporazumu, devojka je ubrzo obrisala video i uputila izvinjenje momku.

teretana, žena, vežba
foto: Chris Rout / Alamy / Profimedia

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

ZAVIRITE U DOM DEJANA STANKOVIĆA U MILANU: Bazen na terasi, teretana s pogledom na San Siro! Sve puca od LUKSUZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track