MNOGI LETOVANJE PLANIRAJU VEĆ SAD: Budite i vi među onima koji koriste pogodnosti ranog bukinga
Foto: Promo

MNOGI LETOVANJE PLANIRAJU VEĆ SAD: Budite i vi među onima koji koriste pogodnosti ranog bukinga

Žena -

Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, i ugodno i toplo već u junu, a uz to plavetnilo mora, toliko bistrog da je teško zamisliti, zatim istorija i tradicija okoliša spojeni sa savremeno uređenim hotelima. Sve ovo čini Bodrum, pa je naša preporuka da se upustite u prelepu avanturu u ove dane ranog leta.

1A travel
foto: Promo

Na oko 44 kilometara od aerodroma u Antaliji, u mestu Beldibi, u blizini Kemera, nalazi se Imperial Sunland Resort 5* koji je otvoren 2007.godine, a renoviran 2020. godine i ima površinu 12 000m2. Hotel ima ukupno 262 sobe. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 6 barova, diskoteka, cafe house , otvoreni i zatvoreni bazen. Za decu tu je zatvoreni i otvoreni dečiji bazen.

1A travel
foto: Promo

Hotel ima 80m dugu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

1A travel
foto: Promo

Imperial Sunland Resort 5* ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Gostima su na raspolaganju i 2 à la carte restorana

(turski i italijanski), 6 barova (Pool bar, Iskele Bar, Snack Bar, Lobby bar, Garden bar, Vitamin bar), diskoteka i Cafe house. U koncept usulge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

1A travel
foto: Promo

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju , ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram .

1A travel
foto: Promo

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green . Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track