STRIPTIZETA NATAŠA KUPA SE U LOVI ZBOG BEZOBRAZNIH SNIMAKA Mama zna da se skidam GOLA, podržava me i tera me da više TROŠIM! VIDEO
Foto: Printscreen/Tiktok

POSTIGLA USPEH U KARIJERI

STRIPTIZETA NATAŠA KUPA SE U LOVI ZBOG BEZOBRAZNIH SNIMAKA Mama zna da se skidam GOLA, podržava me i tera me da više TROŠIM! VIDEO

Žena -

Striptizeta Nataša Čeri Bojd okrenula se platformi za odrasle kada su se striptiz klubovi zatvorili zbog pandemije korona virusa 2020. godine.

Ona je otkrila da radi sedam dana u nedelji na svom 18+ sadržaju, ali ne troši svoju zaradu.

"Mama mi govori da potrošim svoj novac, ali ja sve štedim, uzbuđenje stanja na bankovnom računu me oduševljava", izjavila je striptizeta.

Njena porodica od početka je podržavala njenu karijeru, a majka čak pokušava da je podstakne da troši svoj teško zarađeni novac.

Nataša Čeri Bojd
foto: Printscreen/Tiktok

"Sva mi je porodica toliko bliska, svi znaju čime se bavim na poslu i podržavaju me od prvog dana na čemu sam jako zahvalna i blagoslovljena jer neki drugi nemaju takvu podršku. Zbog toga se osećam loše zbog njih jer mislim da je podrška vaše porodice i prijatelja toliko važna što god odlučite da radite", rekla je Nataša.

"Potrebno je vreme da steknete pratioce i svoje redovne korisnike, sve je u tome da se promovišete na društvenim mrežama”, izjavila je.

Kao i kod većine poslova, Natašina živahna karijera ima svojih nedostataka jer je često izložena mržnji i osuđivanju od strane drugih jer zarađuje skidanjem.

“Oni misle da je ono što radim ponižavajuće i da nemam poštovanja prema sebi, ali to je potpuno suprotno... Morate imati 'debelu kožu' u ovom poslu jer će uvek biti mržnje. Moj savet je da ako se ne možete nositi s negativnošću, ovo nije za vas", savetovala je Nataša.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

26:12

BAR 27.01.2022. PREGLED DANA 1.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja