UŽIVA U LUKSUZU, A SAMO JOJ JE 23: Ukrajinka je najplaćenija ljubavnica jer je upecala MOĆNOG ČOVEKA! Dnevnica joj je NEZAMISLIVA
Foto: Instagram

isplaTILO JOJ SE

UŽIVA U LUKSUZU, A SAMO JOJ JE 23: Ukrajinka je najplaćenija ljubavnica jer je upecala MOĆNOG ČOVEKA! Dnevnica joj je NEZAMISLIVA

Žena -

Jana Orfeva (23) je ukrajinska manekenka, koju na Instagramu prati više od 160 hiljada ljudi. Ona na toj društvenoj mreži deli detalje iz svog života, uključujući i luksuzna putovanja na kojima se pojavljuje u najboljim modnim komadima poznatih dizajnera.

Zbog svog stila života, strani mediji su je proglasili najplaćenijom ljubavnicom na svetu.

Kako se navodi, ona je ljubavnica saudijskog princa što objašnjava raskoš u kome uživa. Navodno svakog dana joj na račun leže ogromna suma novca baš od njenog ljubavnika. Ovaj stil života vodi već dve godine, zarađujući dnevno cifru od skoro pet hiljada evra. Pored toga, saudijski princ joj daruje automobile i vodi je na atraktivne destinacije širom planete.

Onda kada putuju zajedno, princ je obasipa autentičnim poklonima, kao što se na jednoj fotografiji može videti, Ipak, princ joj je darovao prsten specijalne izrade čija je cena procenjena na oko 200.000 evra. Oboje to smatraju sitnicom.

Kako dalje navode strani mediji, ona je dobar deo novca uložila u nekretnine u Kijevu i Moskvi. Pored novca koji dobije, ona zarađuje i od influensinga.

Navodno princu redovno pravi društvo na važnim sastancima, a njena uloga je interakcija sa gostima i njegovim prijateljima dok on sklapa važne dogovore.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:52

HALID JE NARCIS I MANIPULATOR Bivša ljubavnica BEZ DLAKE NA JEZIKU sve ispričala o pevaču EVO KOLIKO PARA MORA DA JOJ VRATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track