KAKO SAM POSTAO SERIJSKI LJUBAVNIK: Imam s*ks SAMO SA UDATIM ženama, ovako ih pronalazim, a one žele SAMO JEDNO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

KAKO SAM POSTAO SERIJSKI LJUBAVNIK: Imam s*ks SAMO SA UDATIM ženama, ovako ih pronalazim, a one žele SAMO JEDNO!

Žena -

Neimenovani muškarac opisao je kako pronalazi ljubavnice i opisao zašto ima veze samo sa ženama koje imaju muževe. Zabrinuo se, kaže, za svoj seksualni život, jer se razdoblje "suše" oteglo, pa se registrovao na stranici za upoznavanje. Tamo mu se javljaju sve redom udate žene kojima je seksualni život u braku zamro.

Ovo je njegova ispovest:

Probudio sam se na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikad u životu neću iskusiti seks. Bilo je to pre par godina. Fit sam i vežbam puno jer želim da živim dugo i imam dobro zdravlje, a rezultat svega toga je to da mi je libido vrlo visok.

ljubavnici
foto: Shutterstock

Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i imam afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao ja. Želeo sam da sve ostane tajno, pa nisam želeo da imam veze sa ženama koje su same, razvedene ili su udovice. Trebale su mi one koje su u braku.

Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam onlajn sa stotinama udatih žena, a neke od njih želele su samo erotsku stimulaciju "preko žice", ništa više. S nekoliko njih sam se i upoznao licem u lice. Na toj stranici sam pričao s njima o svemu i svačemu, zbližavao se...

Par, Ljubavnici, Seks, Veza
foto: Profimedia

Tako sam počeo kratku aferu s jednom ženom koja je bila udata za puno starijeg muškarca. Njihov seksualni život završio se pre nekoliko godina. Nakon nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, takođe, imala starijeg supruga koji je još uvek bio seksualno aktivan. Ali, ona je želela nešto novo, dosta joj je bilo rutine u krevetu, želela je raznolikost.

Narednih godinu dana imali smo fantastičnu vezu. Nalazili smo se svake nedelje u hotelu. Najpre bismo dugo razgovarali, a zatim imali divlji seks. Nažalost, njen suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko, pa smo odlučili da pronađemo nove ljubavnike.

ljubavnica
foto: profimedia

Nedavno sam sreo još jednu neverovatnu ženu. Ona i njen muž spavaju u različitim sobama, jer je on učinio neke zaista glupe stvari koje su gotovo uništile njihov brak. Rekla mi je kako ne može da podnese da je dotakne. Ali, ona je vrlo strastvena žena i provodimo neverovatne trenutke zajedno.

Moram priznati da su sve te afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji kod kuće.

Ispovest je anonimno napisao na portalu illicitencounters.com.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track