OVAKO IZGLEDAJU SILIKONI NAKON 35 GODINA U GRUDIMA: Doktorka PLASTIČNE HIRURGIJE podelila snimak od kog će vam se život zgroziti!
Foto: TikTok/ withdrnicole

UZNEMIRUJUĆE

OVAKO IZGLEDAJU SILIKONI NAKON 35 GODINA U GRUDIMA: Doktorka PLASTIČNE HIRURGIJE podelila snimak od kog će vam se život zgroziti!

Žena -

Doktorka plastične hirurgije po imenu Nikol Kasteljeze je na TikToku podelila ozbiljno upozorenje o opasnostima koje silikoni u grudima mogu da izazovu. Naime, ona je na svom nalogu objavila snimak na kome je pokazala kako izgledaju silikoni koji su u pacijentkinji bili 35 godina, a zatim su pukli, kalcificirali i procurili.

Iako je inače hirurg sa dvostrukim sertifikatom i decenijama je radila u industriji plastične hirurgije bila je šokirana onim što je otkrila nakon vađenja silikona iz grudi 65-godišnje žene, koja je njihovom prvom povećanju bila podvrgnuta još 1985. godine.

@withdrnicole Patient with 35+ year old implants. The capsule had hardened and calcified. A plastic surgeon in the 90s recommended she keep them. #implantrupture #capsularcontracture #explantsurgery #capsulectomiatotalenbloque #breastimplantilless #breastimplants ♬ Oh No - Kreepa

Ostavši šokirana stanjem implanata koji su kalcificirali unutar pacijentkinje nakon pucanja, dr Kasteljeze je na TikTok-u da podelila svoje otkriće.

Oni su postali tvrdi, smeđi cure i nikako ne liče na prozirnu glatku masu koju smo do sada imali prilike da vidimo i koja nam je prva asocijacija na silikon.

U opisu videa doktorka je napisala da se radi o implantima koji su stari 35 godina.

Na snimku doktorka pomera svaki od silikona pokazujući ih iz svih uglova, dok lepljiva silikonska supstanca curi iz njih.

Govoreći o stanju silikona, hirurškinja je otkrila da je pacijentkinja – žena od 65 godina – zadržala implante na predlog drugog medicinskog stručnjaka, dodajući da pacijentkinja nije dobila najbolju medicinsku pomoć.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31

JEZIVO! KESASTE USNE KOBASIČASTOG OBLIKA: Prilikom vađenja silikona odlazi i deo tkiva (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track