POTPIŠU JEZIV UGOVOR ZA OGROMNE PARE: Devojke otkrile NAJGADNIJE FETIŠE bogatih šeika! Evo šta im sve rade i koliko za to zarađuju
Foto: Shutterstock

STRAVIČNO

POTPIŠU JEZIV UGOVOR ZA OGROMNE PARE: Devojke otkrile NAJGADNIJE FETIŠE bogatih šeika! Evo šta im sve rade i koliko za to zarađuju

Žena -

Termin "Dubai porta potty" postao je široko rasprostranjen na društvenim mrežama, a nije potrebno mnogo inteligencije da se zaključi o čemu se radi.

Kada danas na Instagramu vidite devojku koja uživa i baškari se u Dubaiju i pitate je čime se bavi, najverovatnije sledi onaj stari, svima dobro poznati odgovor: "Modelingom". Ma nije valjda?

Iako se o ovoj temi šaputalo, da ne kažemo ćutalo, pre nekoliko meseci na TikToku zaživeli su snimci koji otkrivaju detalje ove priče. Dakle, termin "Dubai porta potty" označava skupu eskort pratnju koja odlazi na jahte bogatih šeika, ali i turista, za cifru od preko 30.000 dolara!

Ipak, ako ovaj termin u bukvalnom smislu prevedete, dobićete sledeće: "Dubai pokretni toalet". Verovali ili ne, kakav prevod - takvo i značenje. Uriniranje, ali i ono drugo, omiljeni su hobiji bogatih Arapa, pa se oni utrkuju ko će više to uraditi na devojci u toku večeri, piše Kurir Stil.

Čisto sumnjamo da će neke devojke iz Srbije pokrenuti ovu temu, ali prva koja je učinila da ovo postane viralno jeste tiktokerka koja se predstavlja pod imenom @chennifar. Prema "African Insideru", informacije o ovom bizarnom fetišu postoje od 2016. godine, a na internetu postoji nekoliko ispovesti koje se mogu videti i pročitati.

Neki snimci prikazuju žene kako čitaju svoje ugovore i dele iskustva. Jedna od njih pristala je da u Dubaiju obavi pregled za polno prenosive bolesti kako bi mogla da izvrši seksualne radnje nad svojim klijentom, sultanom Alijem. Osim toga, ugovor je uključivao i da dozvoli da se nad njom vrši sve što on poželi.

Iskustvo druge devojke je takvo da je pristala da učestvuje u polnom odnosu sa maloletnim bratom svog klijenta. Za ovaj "posao" dobija 25.000 dolara pre dolaska u Dubai, a preostalih 25.000 nakon što završi ugovoreno.

Pre samo nekoliko dana, pojavio se još jedan novi video u kom se navodi da su influenserke plaćene i da kamile po njima vrše nuždu, kao i da se hrane njihovim izmetom. Jedan korisnik je u komentarima potvrdio ovu priču.

@c4wkt I AM TRUAMISED AFTER WATCHING THE VIDEO.. IF YOU DONT UNDERSTAND THIS TIKTOK SEARCH “DUBAI PORTA POTTY” & REMEMBER I DID NOT SEND YOU? #fyp #onlyinmycalvins #influencers #dubai #imdone #traumatized #funnyvideos #imnotfuckinggoingthere #imnotinvolved #Banter #girlsholiday #dubaiportapotty #humantoilet #finerthings ♬ original sound - Zaddy

"Evo kratki spisak svega što mi je jedna devojka rekla da je učinila i čemu je svedočila: jedna devojka je doživela da je čitav sadržaj kante natrpan u nju. Pojela je solidan komad sr***. Devojke su morale da puze po podu, ližući s***. Bilo je tu i akcija ljudske stonoge (kada jedna osoba ima usta na anusu druge, dok ih je više povezano stajući 'na sve četiri'", glasio je komentar.

Jedan sajt je očigledno posvećen regrutiranju "ljudskih toaleta" za bogataše iz Dubaija, što uključuje lokalnu elitu i bogate strance, a reč je o dubaiportapotty.top.

"Razmislite o tome da danas postanete Porta Potty i počnete da zarađujete ​​sedmocifrene novčane iznose u kratkom vremenskom razdoblju. Razlika između bogatih i siromašnih nije naporan rad, već sposobnost da se bude pametan, proaktivan, upućen u vitalne informacije i na pravom mestu u pravo vreme", navodi se na početnoj stranici.

Velikim slovima, dubaiportapotty.top insistira na tome da razmotrite ovu šljaku u čudno formulisanom paragrafu koji kaže

"Sad kada ste na pravoj platformi, aktivirajte se jer verujemo da ste spremni. Upamtite, kada se spremnost susretne sa prilikom, uspeh se rađa i bogatstvo sledi. Sa nama imate priliku da promenite svoj život zauvek. Zato vam savetujemo da već danas preduzmete odgovarajuće radnje kako biste poboljšali svoj život".

Dubai je decenijama poznat po tome što uvozi seksualne radnice i trguje ženama u svrhu prostitucije. Nazivaju ga međunarodnim središtem seksualnog turizma, iako je seksualni rad protivzakonit u UAE.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

00:28

BIVŠA ZADRUGARKA OTPUTOVALA U DUBAI! Pohvalila se luksuzom u KOM UŽIVA, skinula se u KUPAĆI i zapalila društvene mreže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track