POVELA SAM MUŽA I DECU NA SESTRINO VENČANJE, A ONDA MI JE OD NJE STIGLA BRUTALNA PORUKA! Mlada zabranila decu na svadbi, ŠOK!
Foto: Shutterstock

na čijoj ste strani

POVELA SAM MUŽA I DECU NA SESTRINO VENČANJE, A ONDA MI JE OD NJE STIGLA BRUTALNA PORUKA! Mlada zabranila decu na svadbi, ŠOK!

Žena -

Venčanja su legendarni događaji bez obzira na kulturu, period, uzrast i tako dalje... Jedna mlada uspela je da napravi neviđen skandal na svom venčanju time što je pozvala decu svoje sestre na venčanje, a zatim se predomislila.

- Sramota, nećaci otputovali u drugu državu zbog nje, a ona im ne da na veselje - njena sestra se pita da li je donela pravu odluku što je ignorisala mladinu želju da veselju prisustvuju samo odrasli.

Venčanje
foto: Shutterstock

- Još sam šokirana što se ovo sve dogodilo, ali želim da čujem neka mišljenja sa strane - započela je njena sestra na Reditu, šokirana odlukom i ponašanjem mlade. Ona objašnjava kako se njena sestra udaje u drugoj zemlji, a pozvani su ona, njen muž i njihovo četvoro dece. Na pozivnici koju je dobila stajalo je svih šest imena i deca su u to vreme imala 11,14,16 i 19 godina.

- Došli smo tamo malo pre venčanja. Bukvalno nekoliko dana pre venčanja, obaveštena sam da će to biti venčanje bez dece - kaže ona. Međutim, iznenadna promena planova je otežala stvari jer je upravo potrošila novac i vreme putujući sa sve četvoro svoje dece da bi stigla tamo.

svadba
foto: Profimedia

- Provela sam dosta vremena pokušavajući da nađem rešenje za svoje troje najmlađih tokom venčanja, ali sam na kraju sve sredila - priznaje ona.

Na putu do venčanja dobila je poruku od sestre - Uzbuđena sam što ću videti vas dvoje - Misleći da je "dvojka" bila greška jer je verovala da je njen najstariji još uvek pozvan, ignorisala je poruku.

- Stigli smo tamo, i moja sestra je izgledala veoma iznenađena kada je videla mog najstarijeg sina. I to ne na lep način - opisuje žena. Ipak, i dalje nije želela da kvari veliki dan svoje sestre.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Ali stvari su postale samo gore. Tokom venčanja, osećala se kao da ih mlada ignoriše, a po odlasku kući stigla joj je još jedna poruka:

- Bilo je lepo videti te, ali više bih volela da si poštovala ono što sam napisala "bez dece". "Rekla mi je da nije došlo do nesporazuma, već da je ne poštujem i da bi trebalo da joj se izvinim - napisala je sestra u postu u kojem dodaje da nije pristala na sestrin zahtev.

Komentatori su jednoglasno zauzeli njenu stranu. Besni korisnici odmah su zaključili da nije u redu da se planovi menjaju u poslednji čas, kao i da mlada nema poštovanja prema svojoj porodici i sestrićima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

Počeo sastanak Vučića i Kurtija s Boreljom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track