Najnovije vesti

IMA 14 DECE I SNIMALA P*RNIĆE DA IH PREHRANI JER SU BILI NA IVICI BEDE: Petljala sa parama, a evo kako OKTOMAMA sad izgleda! FOTO
Foto: Profimedia

kakva priča

IMA 14 DECE I SNIMALA P*RNIĆE DA IH PREHRANI JER SU BILI NA IVICI BEDE: Petljala sa parama, a evo kako OKTOMAMA sad izgleda! FOTO

Žena

Natali Nađa Sulejman (46) je postala poznata 2009. godine nakon što je bila na veštačkoj oplodnji i rodila osmoro dece iako je već imala šest.

Tada je dobila nadimak "oktomama", mada neki kažu da je samu sebe tako nazvala.

Nađa Sulejman
foto: Profimedia

Živela je uglavnom od socijalne pomoći, a socijalna služba je potvrdila kako se žena dobro brine za decu. Međutim, usledilo je priznanje zbog koga je proglašena monstrumom.

Naime, ona je svojeveremeno izjavila da joj se bebe gade. Nije rekla direktno za svoju decu, ali je izrazila veliko gnušanje prema bebama.

Nađa Sulejman
foto: Printscreen/Instagram

Morala da pristane na milostinju, odnosno socijalnu pomoć jer drugačije deca ne bi mogla da prežive i tako je 14 mališana dobilo državnu pomoć u vidu bonova za hranu u vrednosti od 2.000 dolara.

Natali je potom ponovo razbesnela javnost jer se fotografisala u toplesu, i to naplatila 8.000 dolara. Potom se bavila i striptizetom i pornografijom, čak je snimala i filmove.

Taj period pamti kao veoma težak, čak je sebi pokušala i da oduzme život.

Nađa Sulejman
foto: Printscreen

- Svakog dana sam se budila s groznim, mračnim osećajem. Nisam imala volju za životom. Nisam se osećala kao čovek kad sam se pretvorila u taj lik kako bih preživela i prehranila porodicu. Nisam htela da me deca tako pamte. Bila sam prisiljena da radim ono što nisam htela jer sam bila prestravljena da neću moći da ih izdržavam i da neće dobiti život kakav zaslužuju. Kad sam prestala da glumim, odjednom sam osetila mir. Borba je najbolji učitelj. Postala sam zahvalna za svaki minut. Samo se male stvari, ništa materijalno, mogu meriti s vremenom koje provodim s porodicom - rekla je ona.

Zatim je ponovo dospela u javnost, opet, ne po dobrom.

Proglašena je krivom 2014. godine za prevaru oko socijalne pomoći zbog čega je morala da odradi određen broj sati društveno korisnog rada. Ona tvrdi da je nevina i da je za sve kriv njen menadžer, a ona je samo bila lakoverna.

Nađa Sulejman
foto: Printskrin/Instagram

Potom je oktomama, kako je sama sebe nazvala da bi je javnost lakše zapamtila, krenula da uči kako da postane fitnes trener jer bi taj posao mogao da joj obezbedi da radi dok deca spavaju.

Na kraju je sablažnjena javnost digla ruke od nje. Međutim, ekipa emisije "The Doctors" rešila da vidi šta se sada dešava sa njom.

Požalila se što je svi i dalje pamte kao "oktomamu", iako je sama sebi nadenula taj nadimak, što joj decu zezaju u školi da im je majka striptizeta.

Nađa Sulejman, oktomama
foto: Printscreen/Instagram

- To je škodilo mojoj porodici, a ja sam se vratila svom poslu savetnika i radila na tome da sve vratim u normalan kolosek. Insistiram na tome da me više ne zovu oktomama i pokušavam da stvorim prosečnu, običnu porodicu. Grešila sam, ali promenila sam se. I dalje primam pomoć države, ali sada i radim.

Ne ponosim se što mi država pomaže, ali radim na tome da se osamostalim. Skinula sam se i sa lekova za smirenje - nije lako odgajati 14 dece i prošla sam kroz teške faze, ali zaista dajem sve od sebe da budem dobro za sebe i decu - kaže Nađa Sulejman.

1 / 12 Foto: Printscreen/Instagram

Sa decom se preselila u Oranž kaunti gde je počela da radi kao savetnica. Zbog te promene se "ponovo oseća živom". Dane provodi na poslu i u teretani i iako žali zbog Oktomama perioda, ostala je "otvorena" kada priča o deci.

- Ne postoji tema o kojoj ne može da se priča. Sa njima vrlo otvoreno pričam o svojoj prošlosti.

Oktomama sada živi povučenim životom, brine se o deci i ide u teretanu.

Inače, njena deca, odnosno osmorke su pošli u osmi razred, a ona je fotografiju podelila na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA
03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja