NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU SAM IMALA S VERENIKOM NAJBOLJE DRUGARICE: Oni su NAJLUĐE ISKUSTVO imali sa ZABRANJENIM VOĆEM!
Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJA ISKUSTVA

NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU SAM IMALA S VERENIKOM NAJBOLJE DRUGARICE: Oni su NAJLUĐE ISKUSTVO imali sa ZABRANJENIM VOĆEM!

Žena -

Na pitanje koji je najbolji seks koji su imali u životu, mnogi će odgovoriti iznenađujuće brzo i bez oklevanja. Gotovo svako ima jedno izvanredno iskustvo.

Stručnjakinja za seks iz Britanije, Trejsi Koks, tražila je od anonimnih pojedinaca da joj otkriju najbolja iskustva koja su doživeli u krevetu.

Moja devojka se skinula na bini

- Bili smo mladi i otišli u Španiju na grupni odmor s prijateljima. Jednog dana smo svi završili pijani u nekom otrcanom striptiz baru. Devojke u publici su pozvane da se popnu na binu i skinu za novčanu nagradu za najbolju izvedbu. Moja devojka u to vreme bila prilično konzervativna. Gledala je druge devojke kako ustaju i stalno mi govorila da bi ona mogla bolje - ispričao je anonimni muškarac.

Gema Oven, rijaliti, striptiz, Majkl Oven
foto: Printskrin

Ubrzo se odlučila na to. Na plaži je provodila vreme u toplesu i tangama, ali videti je kako otkriva grudi u klubu, s gomilom muškaraca koji je bodre, bio mu je potpuni šok. Nije pobedila, ali pomislio je kako je neverovatna. Vratili su se u hotel i imali fantastičan seks, a sećanje na nju na bini još uvek ga pali, godinama kasnije.

Špijunirala sam cimerku dok je imala seks

- Cimerka je našla novog dečka i stalno su imali seks. Jedne noći sam se kasno vratila kući, pijana i videla da su ostavili vrata spavaće sobe malo otvorena. Nisam mogla da odolim, a da ne pogledam i ugledala sam ih kako leže na krevetu i oralno se zadovoljavaju. Bila sam šokirana i pobegla u svoju sobu, ali sam se osećala tako uzbuđeno da sam izvadila vibrator. Orgazam koji sam doživela tad bio je neverovatan - kaže anonimna devojka.

seks
foto: Shutterstock

Gledali smo porniće s prijateljima

Davnih 80-ih supruga i on bili su kod starih prijatelja. Bio je tu još jedan par i nakon večere sedeli su u njihovom malom boravku. Bila su tamo samo tri sedeća mesta, pa su žene sedele momcima u krilu.

- Razgovarali smo o sportskom događaju za koji je prijatelj rekao da ga je snimio. Pustio je snimak, ali bila je to pornografija, a ne sportski događaj. Nasmejao se i rekao da je to greška, ali je ostavio i svi smo to neko vreme gledali - priča muškarac koji je stekao utisak da se tokom snimka između svih parova događalo nekoliko diskretnih stvari. Kasnije, kada su otišli on i partnerka u krevet, seks je bio eksplozivan.

Spavala sam sa verenikom svoje najbolje prijateljice

Njena najbolja prijateljica se preselila u Francusku i jednog dana joj je poslala poruku da se verila i da dolazi da upoznaju njenog verenika. Čim ga je ugledala, osetila je povezanost i znala da je osećaj obostran.

seks
foto: Shutterstock

- Celu nedelju smo se družili utroje i bilo je mučno. Svaki put kad bi nas ostavila same, nismo skidali poglede jedno s drugog. Jedne noći, ona je otišla rano da spava, iskrali smo se u park i on me je uhvatio za lice, poljubio me i rekao da zna da nije u redu, ali da je nemoćan da mi se odupre - ispričala je, dodajući kako se ništa nije dogodilo te večeri. Ali sledeći dan ju je zvao i molio da dođe, i to je bilo to, prenosi Daily Mail.

Nikada nije toliko žudela za nekim kao tad za njim.

Ljubili su se i dodirivali, kao da su stvoreni jedno za drugo. Sve je bilo gotovo za nekoliko minuta, ali bio je to najbolji seks koji je ikada doživela. To im se dogodilo samo jednom.

- Njih dvoje su se venčali i imaju dete. Ne osećam se sjajno zbog toga što sam učinila, ali seks je bio izvanredan. Pitam se da li bi tako ostalo da smo završili zajedno. To je bilo pre šest godina i sve od tada je bledo u poređenju s tim iskustvom - ističe anonimna žena.

Seks
foto: Shuttertock

Prvi polni odnos s mužem

Volela je sadašnjeg supruga mnogo pre nego što ju je uopšte primetio. On je brat jedne od njenih najboljih prijateljica, stariji je od nje i odlično izgleda.

- Bila sam zaljubljena u njega od svoje 14, ali tek s dvadeset me je primetio. Budući da je njegova sestra bila moja najbolja prijateljica, nije hteo da preduzme ništa sve dok nije bio siguran da ćemo biti u ljubavnoj vezi - priča anonimna devojka.

Kad ju je prvi put poljubio, pomislila je da je u raju.

- Prvi put kad smo vodili ljubav, bilo je tako nežno i puno emocija. Stalno je zastajao i povlačio se kako bi me pogledao u oči, govoreći kako ne može da veruje da to nismo uradili ranije. Iskustvo je bilo čarobno i neverovatno romantično - istakla je.

seks
foto: Shutterstock

Priredila sam seks uživo za komšiju prekoputa

Živela je u zgradi u Njujorku, u stanu na zadnjem spratu koji je gledao na mnogo drugih stanova, ali oni nasuprot imali su najbolji pogled na njen stan. Jedne noći je primetila komšiju kako bulji u nju.

- Volim svoje telo. Nikada nisam bila zabrinuta što me vide golu i sve vreme sam tako boravila u stanu. Komšija prekoputa izgledao mi je prilično privlačno, pa sam zastala i pustila ga da mi se divi i mahnula mu. Nije mi uzvratio, ali se nije ni pomerio - priča devojka.

Otišla je, ali se vratila pet minuta kasnije, a on je i dalje stajao tamo, čekajući je. Nije mogla jasno da mu vidi lice, ali je videla da se dodiruje.

- Odjednom sam osetila želju da učinim isto i prstima sam sebe dovela do orgazma. Tokom celog performansa nijednom nije pogledao moje lice, samo moje telo. Imala sam osećaj da me prezire zbog egzibicionizma, ali nisam mogla da se suzdržim od uzbuđenja - iskrena je žena.

Seks
foto: Shutterstock

On je tamo živeo otprilike tri meseca, ali su nakon toga izbegavali da se pogledaju.

Imao sam seks s bivšom od bratanca

Imao je 19 godina i otišao u grad s prijateljima, a na kraju večeri razgovarao je s nekim devojkama, od kojih je jedna bila bivša njegovog bratanca. Svi su pili i na kraju su se vratili kod prijatelja na žurku i prespavali.

Ona mu se oduvek sviđala, ali se zaprepastio kad mu je ponudila da s njim podeli krevet.

- Pitao sam je da li joj smeta ako spavam u boksericama, rekla je da ne. Pitala me da mi smeta ako spava u donjem vešu, rekao sam ne. Legli smo u krevet i bilo je neprijatno jer je ona bila 'zabranjena zona', ali riskirao sam i stavio ruku preko njenog struka i sledećeg minuta smo se ljubili kao da sutra ne postoji. Strast je bila neverovatna, ruke, prsti i jezici bili su svuda. Imali smo seks celu noć i nastavili do jutra - priča anonimni dečko.

Bila je nezasita, imali su iskustvo koje on nikada pre nije doživeo.

Seks
foto: Shuttertock

- Nisam siguran da li je to zbog toga što je bivša od mog rođaka, ili je to zbog 'prljave' akcije, ali bio je to najbolji seks koji sam ikada imao - ističe.

Zavela sam nevinog

Iznajmljivala je predivnu kuću s četiri spavaće sobe u Australiji. Već je imala jednog cimera, tipa s kojim je radila i koji joj je bio drag, ali neprivlačan. Dala je oglas za drugog cimera i dečko je došao da pogleda sobu. Bio je seksi, visok, širokih ramena i fantastičnog tela. Pogledala ga je od glave do pete, zbog čega je pocrveneo, bio je sramežljiv. Prvih nekoliko dana kretali su se jedno oko drugog, ali od početka je bilo koketno.

Zajedno bi gledali televiziju, a čak je i neupućeni cimer izgledao pomalo zbunjen očitom seksualnom napetošću između njih. One noći kada je sve počelo, razgovarali su u kuhinji i popili čašu vina.

Seks
foto: Shutterstock

- Odjednom mi je prišao i poljubio me. Bilo je pomalo nespretno, ali sam dugo čekala ovaj trenutak. Pomilovala sam ga i počela da mu otkopčavam pantalone, ali on me zaustavio i rekao da nikad ovo nije radio. Nikad pre nije bio sa ženom - priča anonimna devojka koja je bila toliko šokirana, da je pomislila da je hteo da kaže da je homoseksualac.

Nije mogla da veruje da ovako zgodan tip i u ranim 20-im može da bude nevin. Bila je pomalo uznemirena, jer je ovo za nju bilo potpuno neočekivano.

- Nisam htela da preuzmem odgovornost za to što je on izgubio nevinost i jasno sam mu dala do znanja da će ovo biti samo seks i ništa više. Pristao je i hteo je samo ponovo da me poljubi. Prvi put je bilo nespretno, ali je brzo naučio i dao mi je najbolji oralni seks - ispričala je. Spavali su desetak puta pre nego što je pronašao devojku koja mu se sviđa i tad su se dogovorili da prestanu.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track