SEKSI BAKA (53) IZ SRBIJE RAZBILA INSTAGRAM! Život joj ispunjen LUKSUZOM i glamurom, ali iza toga se krije VELIKA tragedija
Foto: Printskrin/Instagram

inspirativna priča

SEKSI BAKA (53) IZ SRBIJE RAZBILA INSTAGRAM! Život joj ispunjen LUKSUZOM i glamurom, ali iza toga se krije VELIKA tragedija

Žena -

Žaklina Berido Pizano ima 53 godine, ali sudeći po njenim postovima na društvenoj mreži Instagram, izgleda duplo mlađe, a zovu je i "najzgodnijom bakom iz Srbije".

Ona je modna blogerka i živi u Italiji, a njen Instagram ima skoro 530.000 pratilaca, a svojevremeno je o njoj pisao i britanski Daily Mail jer izaziva pažnju gde kod da se pojavi, kako onlajn, tako i u stvarnom životu jer je mnogo puta oduševila besprekornim modnim izborima, kao i luskuznim i glamuroznim životom punim putovanja

Međutim, da nije sve kako izgleda, potvrdila je i sama Žaklina. Ona je naime, podelila sa pratiocima tužnu i tragičnu priču svog života.

- Ja sam baka. Preživela sam rat. Preživela sam rak. Pre 6 godina, izgubila sam život, svog najvoljenijeg sina Stefana u saobraćajnoj nesreći. Htela sam da umrem sa njim! Međutim, lako je predati se, ali je potrebna hrabrost da se nastavi sa životom. Potrebna je hrabrost da se opet izabere sreća. Ja sada živim svoj san i to u 53. godine! Dragi moji, samo sam htela da vam kažem da nikada nije kasno. I da najlepše moguće stvari mogu da se dese kada ih najmanje očekujete, samo ne odustajte! Ne fokusirajte se na ono što je oduzeto. Nađite nešto veliko što vam je dato i prihvatite ga kao blagoslov koji imate. Ostajte zdravo i bolite život - napisala je ona.

Ona je dvostruka majka i baka, ali uvek ističe i veliku tugu zbog tragične smrti sina Stefana, čak da ga i dalje taguje na nekim postovima i na njegovom Instagram profilu i dalje ostavlja emotikone srca.

Naime, Žaklina 2016. godine na Božić izgubila sina, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu pisao je Daily Mail. Sada neretko na svakoj fotografiji stavlja hešteg #rememberstefan, #myangel #lovegetsloveinreturn i #nofasterthanlife u sećanje na Stefana kojeg naziva anđelom čuvarom.

- Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica - ispričala je Žaklina.

Žaklina je udata za Italijana čiji identitet vešto krije od javnosti. Inače, ispod svakog posta ona ostavlja i hešteg #grandmotherthatlovesfashion, pa se sa sigurnošću može reći da ona svoju "titiulu" ponosno nosi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track