DANIJELA (5) JE ČEKALA NA USVAJANJE, A ONDA SE DESILO ČUDO: Dok je sedela u SUDNICI ušla je ONA i potpuno ODUŠEVILA malu devojčicu
Foto: Printscreen

Preslatko!

DANIJELA (5) JE ČEKALA NA USVAJANJE, A ONDA SE DESILO ČUDO: Dok je sedela u SUDNICI ušla je ONA i potpuno ODUŠEVILA malu devojčicu

Žena -

Danijela je bila beba kada je zbrinuta u hraniteljskoj porodici, a sada je sa svojh 5 godina dočekala trenutak da bude usvojena i dobije svoju novu stalnu porodicu.

Danijela
foto: Printscreen

Iako je ovo san svakog deteta koje prolazi kroz proces usvajanja, socijalni radnik koji poznaje Daniel našao je način da taj dan za nju učini još čarobnijim. Njenoj novoj porodici rekao je da Danijela obožava princeze.

U momentu kada je nova porodica sjedila sa Danijelom u sudnici, gde je trebalo da zakonski ozvaniče čin usvajanja, neko je ušao na vrata.

Danijela
foto: Printscreen

Bila je to Snežana, iz Diznijevog crtaća! Devojčica je ostala bez teksta!

Sudija je rekla:

-Ovo nije obično usvajanje, već prijem princeze u porodicu!

Za Snežanom su ušle i noge druge princeze, kao i princ. Sudnica je bila šarena i prepuna zabavnih likova iz Diznijevih bajki.

Danijela je blistala od radosti, a povrh svega, sudija joj je dozvolila da sama zaključi slučaj udarcem čekića. Svoj prvi dan novog života, u novoj porodici, ova devojčica neće zaboraviti nikad u životu!

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

GEJ AKTIVISTA ŠOKIRAO U USIJANJU: LGBT osobe u Srbiji već imaju decu, ja znam za primer još od 2003. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track