DOBILA JE POŠILJKU OD BAKE KOJA JE DVE GODINE MRTVA: Pokušavala da otkrije šta se desilo, a onda je usledio neverovatan OBRT!
Foto: Printscreen/TikTok

bila je šokirana

DOBILA JE POŠILJKU OD BAKE KOJA JE DVE GODINE MRTVA: Pokušavala da otkrije šta se desilo, a onda je usledio neverovatan OBRT!

Žena -

Džen Hamilton je poštom primila paket i to ne bi bilo ništa posebno da taj paket nije naslovljen na ime njene bake, koja je preminula 2 godine ranije. Na TikToku je dokumentovala kako ga otvara i nije mogla da sakrije iznenađenje kad je našla ček u iznosu od 250 dolara i fotografiju bake i deke.

Nije bilo nikakvog objašnjenja, a primetila je da je uplata od 14. novembra, dok je paket poslat dva dana kasnije. Bila je tu i nalepnica sa adresom na kojoj je baka živela dok je bila živa.

Džen Hamilton
foto: Printscreen/TikTok

- Moja mama nije imala pojma šta se dešava, ali je prepoznala rukopis na paketu - rekla je Džen u drugom videu na svojoj TikTok stranici, dodajući da je jedna njena sestra dobila identičan paket, takođe bez objašnjenja.

Džen Hamilton
foto: Printscreen/TikTok

- Bila sam na poslu kada sam dobila poruku od svoje ro]ake Heder. Bila je podjednako zbunjena - rekla je Heder.

Zahvaljujući tome što je njena majka uspela da prepozna rukopis jedne od svojih sestara, ubrzo su rešili misteriju. Njena majka ima mnogo braće i sestara, a jedna od njih je uspela da proda bakin stari auto i rešila je da tajiznos podeli na ravne časti. Iznos je podeljen na neverovatnih 18 delova, a malo je reći da je porodica bila oduševljena.

Džen Hamilton
foto: Printscreen/TikTok

- To je retka stvar da porodice ne budu sebične nakon smrti voljenih - prokomentarisao je jedan korisnik društvene mreže TikTok, a mnogi pratioci su se složilili a ovom konstatacijom.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

03:11

ČANAK ISPRIČAO KAKO MU JE STIGLO PISMO OD PATRIJARHA PAVLA U tom pismu bila ŠOK OPTUŽBA, ali to nije pisao on, već NEKO DRUGI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track